Reklama

Reklama

VOD (1)

Philip stojí pred morálnou dilemou. Dcéra Paige bude mať narodeniny a počas večere prekvapí svojich rodičov nečakaným želaním k svojmu sviatku. Agent FBI Stan Beeman nedôveruje sovietskej prebehlíčke Zinaide a začína ju podozrievať. Vo väzení poveria Ninu novou úlohou, musí prinútiť Evi, aby sa priznala... Sovietski špióni Elizabeth a Philip chcú získať na svoju stranu Kimberly, dcéru vedúceho skupiny v CIA. Philip sa rozhodne, že využije záujem dospievajúcej dievčiny o starších mužov a pokúsi sa ju naverbovať. Vo väzení Nine ponúknu zníženie trestu výmenou za malú službu. Stačí, keď prinúti svoju spoluväzenkyňu Evi Sneijderovú, aby sa priznala. Agent FBI Stan Beeman má zlý pocit zo Zinaidy, čerstvej sovietskej prebehlíčky k Američanom. Pochybuje o jej lojalite, ale zatiaľ nemá žiadny dôkaz, ktorý by jeho podozrenie potvrdil. (TV JOJ)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt mě baví, jak je jeden díl plný napětí a akce, aby se hned ten další zabýval spíše osobním životem postav a člověk by téměř uvěřil, že se vlastně nic velkého neděje. Téměř... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve 28. minutě dává Philip (Matthew Rhys) své dceři Paige (Holly Taylor) k narozeninám debutové album od britské synthpopové kapely Yazoo s názvem „Upstairs at Eric's“, na níž můžeme slyšet hity jako jsou „Only You“ nebo „Don't Go“. (Trajektt)

Reklama

Reklama