Reklama

Reklama

Takoví normální Američané

(seriál)
Trailer 2
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Akční
USA, (2013–2018), 57 h 17 min (Minutáž: 40–64 min)

Tvůrci:

Joseph Weisberg

Hudba:

Nathan Barr

Hrají:

Keri Russell, Matthew Rhys, Holly Taylor, Keidrich Sellati, Annet Mahendru, Noah Emmerich, Richard Thomas, Susan Misner, Alison Wright, Lev Gorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Drama z prostředí vrcholící studené války se soustředí na dvojici agentů, kteří žijí na předměstí Washingtonu jako manželský pár. Jejich krytí je tak dokonalé, že ani jejich vlastní děti netuší nic o jejich pravých identitách. Jejich manželský vztah pravidelně prochází napětím, kvůli stresu z možnosti odhalení, nebezpečí při řízení vlastní sítě špionů a také kvůli tomu, že jeden z nich začíná sympatizovat s americkým způsobem života. Navíc se vše zkomplikuje, když se vedle nich nastěhuje nový soused Stan, který je agentem FBI v utajení... (Zdroj: http://www.serialzone.cz) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele johny89 k tomuto seriálu (1)

Takoví normální Američané (2013) 

1. serie: 90% skvěle natočený seriál s opravdu zajímavým tématem! 2. série: 80% stále dost dobré! ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Perry Mason našel hlavního představitele

Perry Mason našel hlavního představitele

15.01.2019

Bývalá hvězda seriálu Takoví normální Američané Matthew Rhys byl obsazen do hlavní role v nové chystané minisérii Perry Mason od HBO. Když byl projekt poprvé oznámen, mělo se jednat o hraný film od… (více)

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama