Reklama

Reklama

Boeing 747: Korejská tragédie nad Sachalinem

  • Rusko Boeing
všechny plakáty
Ukázka z filmu
Rusko, 2011, 44 min

Režie:

Denis Denis

Scénář:

Denis Denis

Obsahy(1)

V noci 31. srpna 1983 sestřelily sovětské vzdušné síly jihokorejské civilní letadlo s 269 nevinnými oběťmi na palubě. Celý svět tehdy oplakával jejich smrt. Na místě dopadu letadla však sovětští vyšetřovatelé objevili nejmodernější špionážní vybavení společně s devětadvaceti těly příslušníků ozbrojených sil Spojených států amerických. Prozradíme vám, co všechno se skrývá za korejskou tragédií nad Sachalinem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (5)

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Občas jsem se musel štípat do ruky jestli náhodou nesním nebo jestli jsem se nepřenesl o třicet let zpět. Sovětský svaz je tu vykreslován, jako mírumilovná země, která se jen brání před špionážními útoky zlých imperialistických Američanů. Takto jednostranně natočený dokument je zcela bezcenný! Navíc Rusům, kteří svou zhoubnou ideologií "zaneřádili" téměř celé dvacáté století nevěřím ani Dobrý den!!! Pro mne jasný odpad!!! ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, veledílo světové dokumentaristiky. Citlivě vyvážené, zásadně objektivní, bez jakýchkoliv spekulací. Autoři očividně oslovili široké spektrum zainteresovaných osob a dali si záležet, aby představili pouze ověřená fakta. Takže musí nutně následovat hodnocení odpovídající svědomitosti práce autorů. Mimochodem, závěrečná stať komentátora "..ale manipulace veřejným míněním nebo provokace nejrůznějšího druhu zůstávají i nadále těmi základními prostředky současné politiky. Pod rouškou boje za svobodu, demokracii a jiných populárních hesel se ospravedlňují jakékoliv zločiny..." charakterizuje tenhle odpad zcela přesně. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

¨Nevím jak to bylo názorově vyvážené, ale když divák předem ví o fašistickém uvažování Američanů, tak je to uvěřitelný dokument. ()

Archvile odpad!

všechny recenze uživatele

Tento dokument je obyčajný podvrh. Rusi zabili 269 cestujúcich a čierne skrinky lietadla schovali pred svetom na 10 rokov do trezoru. ()

Reklama

Reklama