Reklama

Reklama

Murder 3

Recenze (5)

ARI50 

všechny recenze uživatele

No o kapku lepší jak dvojka ale už převážně zaměřeno na romantiku, opět nepovedené samozřejmě zase jejich hudba no ve směs to jede fakt pořád dokola. Maniak slabota až to bolí no nic co by mělo dvakrát víc zaujmout. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ešteže som nedala na doterajšie hodnotenia. Mne sa film veľmi páčil. Zaujímavý, prekvapivý, taký vývoj a koniec som naozaj nečakala. Hudba veľmi pekná a Randeep, ktorého som snáď prvýkrát videla v normálnej roli (väčšinou hrá takých zamĺklych podivínov aj keď ich hrá dobre) sa mi páčil veľmi. A Aditi ani nehovorím, to dievča má v nevinnej tváričke oči plné čertíkov a nakoniec to aj dokázala. Neviem či je to možné, ale dúfam, že 2 bude aspoň rovnako dobrá. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Moc jsem si od toho nesliboval, ale musím uznat, že to vůbec špatné nebylo. Říkal jsem si, jestli je to námět originální nebo převzatý. Žel jsem zjistil, že druhá možnost je ta správná, což mi ale rozhodně zážitek nepokazilo. Zajímavé, opravdu zajímavé! Ten nápad oceňuji. Nic jsem si o filmu nezjišťoval, takže jsem vůbec nevěděl jakým směrem se vydá a co od něj mám očekávat. Dokonce to na chvilku vypadalo i na lehký horor. R. Hooda je zvláštní herec, ale něco na něm rozhodně je. Jen mu člověk musí dát asi více času, alespoň v mém případě tomu tak bylo. A. R. Hydari je takové sluníčko a S. Loren, kterou jsem viděl poprvé, rozhodně půvabná. Rovněž musím mezi výsledné klady zmínit i určité napětí a momenty překvapení. Ale vše má i svoji druhou stranu. Příběh neměl po celou dobu konzistentní sílu a místy se ztrácel v šedém neurčitu. Po vyřešení záhady „co se děje“ přicházíme i o prvotní „neznámo“ a vše se posune do jiných vod, ale i tak působivých. Žel to od této doby už prostě nebylo ono. Rozhodně stojí za to pozorovat i jednotlivé postavy a jejich chování. Jak se dokáží dosavadní sny o šťastném životě změnit v noční můru a čeho je kdo v různých situacích doopravdy schopen. Po hudební stránce se nejedná o nic vyjimečného. Písně jsou průměrné, pravda příjemné, ale též i rychle zapomenutelné. Mé hodnocení se po celou dobu pohybovalo na třech až čtyřech hvězdách, dle momentů v ději. Musím přiznat, že jsem čekal až na samotný závěr. Kdyby dopadl v jisté drobnosti jinak, musel bych dát vyšší hodnocení. Takto zůstanu na silných třech hvězdách. Dobré dozajista, ale nikoliv ve všech ohledech. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Příběh o dvou přespříliš zamilovaných ženách, z nichž jedna je ustrašená husa a druhá žárlivý maniak. Tahají se o chlapa, který upřímně řečeno nemá vůbec nic, co by snad normální ženskou mohlo přitahovat. Výsledkem je neskutečný nesmysl bez pointy či vyvrcholení. ()

Denila odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím co si o tom myslet. Chtěla jsem cosi jiného a taky, že se mi čehosi jiného dostalo. Začátek připomíná hudební videoklip (7 minut v ráji), celkově zvukové efekty jsou výrazné a nepřirozené. Dalších 7 minut si pokládáte otázku, zda-li se nekoukáte na telenovelu a taky, že ano... Zápletka zda vůbec nějaká je, následné rozuzlení - vše suché. Zase jednou pomarněný čas. ()

Reklama

Reklama