Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Že je toto kópia prvého dielu by vôbec nevadilo, je to ale úplná kópia, teda až na pár zmenených detailov. Ale ktoré predovšetkým boli prispôsobené pre rolu Walkera, nakoľko Walker sa nemôže ani rovnať predošlému expertovi a akrobatovi Cyrilovi Raffaellimu. Besson vykráda sám seba, zrejme si myslel, že keď s kópiou prišli až po 10 rokoch, po 1. dieli,tak si to nikto nebude pamätať. Čo je síce čiastočne pravda, avšak len prvý krát kým to šlo v kine. Ak si to pustíte za sebou zbadáte, že je to takmer úplná kópia. Vadí hlavne to, že sa to berie dokonca vážne. Lino si nepamätá, že minule riešil presne rovnaký problém v Paríži, teraz to isté pre zmenu v Detroite. Zase bomba falošne dopravená, zase falošný kód, zase dievča pripútané o raketu (tentoraz je to jeho frajerka, minule to bola jeho sestra). Pridali čiernu dračicu na okorenenie a z K2 spravili černocha. Inak ostal Trol a aj K.O. tehlou po hlave. Absolútne totožné. Ešte aj to ako Lino zlikvidoval toho korupčného velitela tým, že mu zlomil väzy je rovnaké ako v 1. Čo si to ten Besson myslel. Jasné, ušetrí za scenár aj vymýšľanie a cvičenie choreografie. Všetko obšľahne z 1 dielu. Dvakrát prevarený čaj za cenu originálu, no neber to.

 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já neříkám, že nechrlí, ale tohle mi prostě přišlo jako že už má svou definitivní verzi a tahle americká mu byla putna. Nechci se hádat jaký to je producent nebo scénárista...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak Besson je podepsán pod scénářem a produkcí. Jako nenech se zmást. Besson je producent jako kterejkoliv jinej. A chrlí zábavný spotřební filmy na jedno podívání.

 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já teda nevím a nechci tady být za chytrého, ale vzhledem k tomu jak ten film dopadl bych se nedivil, kdyby akorát prodal scénář, podepsal se pod to a shrábl prachy. Ale nevím možné je všechno...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

 (hodnocení, recenze)

shuster

To spíš amíci nesnesli aby měla jiná země taky dobré filmy a tak to prostě museli zprasit po jejich... jako například [REC] nebo i ty Martyrs. Besson si tady asi nechal jenom zaplatit...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Prvni 96ka a Gunman jsou pro me super filmy ;-) Okej a ty na oplatku zkus Gunmana. Necekej akcni jizdu a vydrz zacatek.

 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Hele, hraje to hodinu a drobné. Navíc to natočil borec co natočil Taken (což vzhledem k tomu co se z té série stalo váhám napsat jako přesvědčovací argument, ale první díl byl vážně super) na druhou stranu natočil i The Gunmana (což je prý taky dobrá sračka). Navíc dvojku natočilo to samé hovado co natočil ten nejohavnější film jaký jsem viděl a to jsem viděl klasiky jako Martyrs nebo Srpski film a to film Satánek. Tak ubohý film jsem ještě neviděl! 

Já za sebe radím běž do toho, pokud u toho nebudeš přemýšlet a nebude ti vadit 1:1 stejný příběh (jenom zábavnější) budeš se bavit... pravděpodobně. Pořád to je blbost, ale nenudí to...

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Vis co je pruser?

Ze ja videl prvni tu sracku dvojku a vubec se mi do 1ky nechce. Ale treba na ni dojde.

 (hodnocení, recenze)

Mě to teda nebavilo vůbec a dodíval jsem se na to... ani nevím proč. Chtěl jsem napsat, protože Paul Walker, ale to by byla lež. Originál je boží, pokud jsi ho neviděl. Naštěstí se nebere vážně, ví že je v podstatě blbost a i ten parkour a fighty jsou daleko víc zábavnější! Teda, jednička je... dvojka je nudná blbost. I ty úvodní titulky jsou ve francouzské verzi daleko víc cool!

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Sctyri

Funny Games je takisto scéna po scéne aj dialógy okopírované. ale zasa obsadili hercov, ktorý to dobre zahrali.

Sctyri

Sctyri (hodnocení, recenze)

Takovou trapnost jsem nezažil! Pouštěl jsem si to sice jen kvůli Paulovi, ale wtf? Americký remake? Vždyť tam není jedinná scéna co nebyla ve fr. originále, kdo chce po skvělém originále sledovat to všechno znova, když je to všechno horší? Ani jména se neobtěžovali změnit ... aha z K1 uděláme K2 a gang přebarvíme.. jaká kreativita!! Odpornost největší. Už z traileru bylo vidět, že to kopíruje spoustu scén do puntíku, ale že to bude od první sekundy do poslední na chlup žablonovitě okopírovaný to je k pláči jak tohle někdo může natočit. Ubohost fakt totál a strašná nuda. Vlastně jedna odlišnost se najde, nedá se filmu upřít, že ikdyž je zrcadlově stejný s původním přesto se o 100% v něčem liší a to je kvalita :)

na příspěvěk reagoval sniper18, ChArLeNe

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Áno to je výhoda :D Tu sa o žiadnej budúcnosti nehovorí. Takže problém s autami by nemal hroziť. Ale ak sa ti predošlé diely nepáčili, tak toto neobsahuje nič naviac, čo by mohol ponúknuť. Proste jednoduchý príbeh, parkour, nejaké súboje, trošku trieľania. Hlúpy koniec. Max 80 minút a je po srande.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ywo666

Hmm, tak mozno mam vyhodu, ze nebudem zaujaty. Videl som District 13 aj pokracovanie a jedine co si  pamatam je, ze som sa strasne nudil a druha vec, ktoru si pamatam bola, ze som sa rozculoval nad tym, ako vo filme ktory sa odohrava v blízkej buducnosti (akoze sci-fi) mozu ako auto buducnosti pouzit vytuneny Peugeot zo sucasnosti :D To je tak cele co si z tych dvoch filmov pamatam...

na příspěvěk reagoval ywo666

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Zatial som to iba preklikal a akcia vyzera byt celkom slusna. To je vzhladom nato, ze Delamarre bude rezirovat dalsich troch Kurierov potesujuca sprava.

na příspěvěk reagoval ywo666

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

sniper18

já parkour vnímal parádně, mě se na to koukalo dobře. ale přesto očekávám tvůj komentář k tomu! 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Všetky tri Nikity, ktoré som videl síce boli dejovo takmer totožné, ale aspoň všetky mali výrazne odlišnú atmosféru, takže aspoň niečo. Tu mi za tvorcov bolo skutočne len trápne. Ouwen: Ja by som tiež hodnotil lepšie, keby ma to bavilo, lenže som sa len nudil. Ja nie som ten typ, ktorý niečo zhodí len preto, lebo sa to týka niečoho jeho obľúbeného, ale toto bol prúser, ani ten parkour sa tu nedal vychutnať a bolo to natočené dosť mizerne. Takže aj keby žiadny originál nebol, lepšie hodnotenie by som nedal. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

sniper18

Já mám takový pocit, že mraky předělávek jsou stejný. Badhamův remake Nikity je myslím dost stejnej, Mooreův remake The Omen je totálně to samý. Dokonce to napsal ten samej scenárista.

na příspěvěk reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Lenže tie ostatné remaky sú aspoň v niečom odlišné, majú inú atmosféru, v prípade rozumnejších filmov sú zjednodušené pre hlúpejších divákov, pár svojich vlastných výrazných scén a podobne, ale toto bola len čistá kopírka. Na takto extrémne prekopírovaný remake si skutočne nespomínam. Len mohli prekopírovať aj tú kvalitu, toto bolo o niekoľko tried odfláknutejšie. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Ouwen

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Absolútne mi uniká význam tohto filmu, drvivá väčšina z neho bola vlastne doslovne prekopírovaná z originálu, len pridali asi tri automobilové naháňačky a pár maličkostí zmenili, ale s výnimkou sympatickejšej postavy unesenej všetko v neporovnateľne nižšej kvalite a to aj po stránke akcie. Zaslúžený prepadák. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, vegetol.mp

Baik

Baik (hodnocení, recenze)

Bell je dobrej pro evropu pro USa ne...a berte to tak ze on radsi dela parkour nez herectvi...hraje jen v 10filmech...

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Parm1

Možná proto, že v dnešních akčních filmech jsou módní automobilový honičky, já už teda dlouho neviděl pořádnou honičku chlap vs. chlap, prostě se to Americkejm děckám nelíbí, oni radši auta. Jako Belle by byl dokonalej boss v nějakým akčním filmu. Já si ho dokážu představit jako záporáka i jako hlavního hrdinu, kterej někde něco ukradne a utíká s tím před někým, prostě pro něj by se hodilo milion rolí, upřímně taky nechápu proč nehraje víc. Je pravda, že pro něj by byla výhodnější role, kde by nemusel moc mluvit, protože to jak mluví je spíš směšný, ale v tom co dělá je úžasnej. 

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

kinghome

Pořád umí, ale už mě ten zasr.... Hollywood sere, protože Belle skutečně pořád umí, tak kdy už si toho všimnou? Až mu bude 60 a bude se před každým skokem 3 dny rozcvičovat? To, co on (a Sebastien Foucan) umí, se líbí spoustě lidem, ale proč teda netočí filmy :/ Neříkám, že by Belle a Foucan měli hrát ve filmech hlavní role, ale ve spoustě akčňáků by taková pár-minutová parkour vložka, byla super, tak proč to tak není :/

na příspěvěk reagoval kinghome

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Nons3nse

Když koukneš na film, tak uvidíš Okrsek 13, je to klasickej remake, kterej krade nejlepší scény z okrsku 13, přidává boží soundtrack a vlastně to je úplně stejný, jen vyměnili Walkera za Raffaeliho. Ale mě se to prostě líbilo :) 

Parm1: Belle podle mě předvedl to co umí, náhodou jeho fajty nebo parkour byli boží, jediný co mě sralo bylo, když mluvil, ale předvedl se dobře, pořád umí :)

na příspěvěk reagoval Parm1

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

kinghome

Jo, hned 1.5. jsem byl v kině. Bohužel nás v sále bylo jen 7:/ Máš pravdu, Walker Raffaeliho moc dobře nenahradil, ale zase ten jeho pouliční styl boje měl taky něco do sebe. Jinak Belle mi připadal strašně nevyužitej. Nemůžu si pomoct, ale něco tomu chybělo...

Baik

Baik (hodnocení, recenze)

kinghome

to bylo jediny ze toho moc nenamluvil jeho parkour mluvil za nej, uz jen za to bych rad videl vic % u toho filmu

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Baik

Jojo to byla asi jediná velká vada na filmu, ten jeho hlubokej hlas byl hrozně vtipnej a divnej, vůbec mi to nesedělo, ale dalo se to přežít, moc toho nenamluvil :)

na příspěvěk reagoval Baik

Baik

Baik (hodnocení, recenze)

taky vas tak sral ten mega hlubokej hlas Davida Belle?k nemu mi proste ta anglictina nepasuje..

na příspěvěk reagoval kinghome

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Schválně jsem si včera ještě pustil Okrsek 13 a ať se na to dívám, z kterého úhlu chci, tohle mě prostě vzalo víc. :) David Belle v původním snímku působí místy docela kýčovitě, ovšem s Walkerem na místě Raffaelliho už to taková sláva nebyla - tam se mi původní představitel líbil mnohem víc.

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

HouseFan

Naopak, kdyby Paul Walker v něčem hrál a oni by to nikdy neodvysílali, to by byla neúcta. Řekni mi, jak je vůbec možné vydělávat na někom "mrtvém", když ten člověk v době natáčení musel být pochopitelně naživu. Za to, co jsi napsal, působíš nehorázně jednoduše.

Uživatel Saraph smazal svůj příspěvek.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Jak se prosim vás jmenuje ta písnička, která byla na začátku v těch titulkách? Diky moc

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Parm1

Nedokázal ho rozhodně nahradit, Okrsek 13 byl lepší, ale to nemění nic na tom, že to byla boží akční jízda s úžasným soundtrackem a akcí. Byla to pecka, prsotě kopírka Okrsku, bylo to vlastně stejný, jen ten Walker nebyl tak boží jako Raffaell. Okrsek 13 je srdcovka, takže jsem se bál, že se mi tohle nebude líbit, už jen tou výměnou, ale pořád to bylo stejně boží. Jen vypnout mozek a kochat se akcí a parkourem :)

na příspěvěk reagoval Parm1

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

Těším se, ale mám strach, že Walker nedokáže plnohodnotně nahradit Raffaelliho :/

na příspěvěk reagoval kinghome

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

HouseFan

Ty si snad myslis, ze ked natocia film za 20-30 mega a pocas post-produkcie zomrie hlavna hviezda toho filmu, ze ho z ucty k nemu nebudu distribuovat do kin? Trochu naivne... ak by islo o tvoje peniaze, asi by si premyslal inak...

Reklama

Reklama