Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (142)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Kristy neprináša nič, čo by sme v hororovom žánri už dávno nevideli (tých neopodstatneným útokov čudáckych maskovaných tlúp sme tu v ostatne dobe už tiež zopár mali), no z nejakého, ťažko definovateľného dôvodu (pripisujem to tej atmosfére rozľahlého, opusteného internátu alebo snáď sympatickému odporu, ktorý kladie na prvý pohľad možno až príliš krehká a zraniteľná ústredná hrdinka) ma tento film dosť bavil. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Kristy! Lauf um dein Leben! Potenciál filmu "začuchalo" aj zopár známych produkčných a distribučných spoločností, a na filme je to poznať. V titulkách nájdete napr. logo bratov z Weinstein Company, Scotta Derricksona - zodpovedného za Sinistera, alebo Davida Kirschnera, známeho predovšetkým produkciou série o bábike Chucky. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...a unavovačka pokračuje, tento x večerne krocanovskou absenciou Kristy/ Justine (ok) Haley, ktorá absolvuje svoj Thanks-no-giving večierok so zakuklenou háveďou v spoločnosti, ktorej velí vypearcingovane posadnutá (ok) Ashley. Bez inovácie dnes už nevýrazne nabublané nič. Paradoxne ma z celého snímku najviac bavili tie počiatočné do kompleXXL zasadené enjoy scény. Dlho nemienim tolerovať coverovky s producent of...ani kolotoč ,ktorý mimo mňa točí aj sám seba. Len Haley takto zasielam tú 3ku. Inak... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné překvapení, které mne zcela nepřipraveného fakt zasáhlo. Aktuálně relativně právem oslavovaný PURGE 2 dostává tímto snímkem konkurenta, který mu vráží relativně silný direkt na pumpu (játra v MMA pojem ...) a u mne tedy vítězí ... Obsah trochu mlží, protože divák si představuje, že parta klasickejch maskovanejch zakuklenců bude po celou stopáž nahánět jednu holku a ta bude do nekonečna utíkat. Jenže ono to tak docela ani není ... ;-) Jednak se střídá prostředí, kudy všude holka zdrhá a hledá útočiště a pomoc. Prostředí je chvílema docela fajnový, zejména chata týpka s brokárnou. Film doprovází excelentní hudba, která graduje vypjaté scény. Všechno je to fakt maximálně napínavé. Hlavní hrdinka je mnohem sympatičtější než postavy v obou dílech "Očisty", fakt mi přirostla k srdci ... film je silně emocionálně zabarven, to se podařilo úžasně stvořit a divák i hrdinka fakt nejdřív trpí, ale v posldní třetině se holka vzmůže a to docela věrohodně .... a divák čeká na pomstu. ;-) A hádejte, jaká ta pomsta nakonec je ..? :-) No 5/5, jeden z nejlepší "x-invasionů", který se sklání až před modlou a vrcholem You are Nex! ... Luxusní záležitost!! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takovýhle Home invasion mám rád, nebo vůbec tenhle revenge styl.Povedený béčko s nijak výjmečným scénářem, který je hodně podobný nedávno vydanému dvd hororu The Den, za to ale s výbornými nápady a skvělým gradováním děje.Hlavní hrdinka je inteligentní a i přes počáteční šok a strach jedná racionálně, nechová se jako kráva a její pomsta a vychcanost mi připoměla hlavního hrdinu z podobně výtečné The Collection.Je prostě super, když se konečně najdou tvůrci, kteří ve Slasherech a Home invasion filmech nenapíší postavám debilní chování a divák se dočká výtečné odplaty.Takový filmy miluju a je jich jako šafránu, sám bych chtěl něco podobného natočit.Takový ten ''spravedlivý'' survival.Hlavní hrdinka byla příjemná a happy (dokud nezačal masakr :D) a potom je už kosila ve stylu MacGyvera normálně, příběh ušel, atmoška taky.Jeden z těch hodně povedených dvd hororů s naprosto famózním soundtrackem, Blackburn má budoucnoust.70%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama