Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Virginia Johnsonová před porodem požádá svého bývalého manžela George, aby s ní znova uzavřel sňatek, byť tentokrát jen formální. George je koneckonců otcem dítěte a manželství by umožnilo předejít skandálu. Ten by byl obzvlášť nevhodný zrovna v době kolem vydání průkopnické sexuologické knihy, pod níž je Virginia podepsána jako spoluautorka. Dr. William Masters pomůže Georgovi k rozhodnutí tučnou finanční odměnou. Jakkoliv však sňatek ex-manželů Johnsonových může ukolébat veřejnost, nemůže uklidnit Mastersovu manželku Libby, která už dávno ví o vztahu Williama a Virginie… (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dílu se opět poskakuje o pár měsíců, ale není to na škodu.. Před hlavními hrdiny vyvstávají nové problémy, které prohlubují jejich vztah.. Z Libby se začíná stávat dobrá sekernice :-D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se, že se několik dílů bude řešit Virginiino těhotenství, ale tvůrci provedli jedno ze svých kouzel s časem a podle mého názoru, tím příběhu jedině prospěli. Billova verze písně Danny Boy byla dokonalá. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama