Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o sourozencích... Ironií sršící dialogy tohoto černobílého filmu si Alex Ross Perry a Carlen Altmanová napsali na tělo, aby stvořili originální variaci na road-movie a americké nezávislé filmy o loserech. (Letní filmová škola)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ten až do extrému dohnaný indie feeling je rozhodne oproti viac produkčne ošetreným nezávislým a "nezávislým" filmom určite veľký klad. Nemáme možnosť niečo podobné vidieť každý deň v televízii. Dvaja "tak trochu" emocionálne nevyrovnaní súrodenci si proste stále niečo rozprávajú, čo znamená, že si aj občas nechutne niečo vyčítajú. Keď sa k tomu pripletie ešte niekto tretí, štvrtý alebo piaty, je ešte horšie. Bohužiaľ mi boli obaja dosť nesympatickí a príliš som ich nechápal. Myšlienka? Nezačínajte si nič so svojim profesorom a s....nebudem prezrádzať záver.... ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Napřed to vypadá jako poměrně klasická nezávislácká komedie založená na nekorektních vtipech a stereotypech, potom si uvědomíte, že jsou v tom filmu všichni idioti, přestanete se smát a začnete ho nenávidět, ale pak... pak na konci přijde skoro desetiminutový kontinuální záběr, ve kterém se všechna ta nashromážděná energie přelije do šokujícího rozuzlení - narativní piruety, která rekontextualizuje všechno, co jste do té doby viděli, a vy si uvědomíte, že jinak to vlastně ani skončit nemohlo. Úkaz. ()

Reklama

-tHESWINe- 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný minimalistický komorní povídací film. Trochu road trip. Trochu film o tom, co by se dělo, kdyby všichni na zemi byli looseři. Trochu zvláštní, sexuálně nekorektní vztahy - označení za rodinný film je tady asi omylem, nebo možná Kanadským žertíkem autorů, jež si představují všechny lozláteřené rodiče, kteří to s dětmi dokoukají až do konce. Možná správně nerozumím, co je to rodinný film. Konec byl předvídatelný na hony, ale film pro mě byl příjemným překvapením a od srdce jsem se zasmál. Napoleon Dynamite to není, 5. hvězda jen za to, že takový film vůbec natočili. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama