Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jasné, nemá to dej, je to hatlanina, súboje nefungovali na papieri, nieto na plátne, je to chaoticky zostrihané a nekoordinované, réžia je mizerná a herci otrasní. Ale inak nerozumiem to rozčarovanie vzhľadom na pozitívne priatie jednotky, ktorá teda určite neoplývala shakespearovskými dialógmi a oscarovým herectvom. Mortal Kombat 2 je over the top fan service, kde je kvantum postáv z hier, akčná scéna strieda inú akčnú scénu a béčková mytológia je tu v konských dávkach. Navyše sa vrátil Sub Zero - aj s jazvou (Liu Kang: "Teba som predsa zabil!" Sub Zero: "To bol môj brat")! Za mňa rovnaké guilty pleasure ako jednotka. FATALITY! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ak bola jednotka príjemnou kung-fu mlátičkou (naviše podľa mojej /v mladosti/ obľúbenej videohry), dvojka je už o niečo ťažšie sústo. nielenže vyzerá (a určite je) lacnejšie (triky sú dosť slabé), ale dokonca i dej je stupidnejší (pričom jednotka nebola tiež nejaký zázrak), herci sú nevýraznejší a boje slabšie a nudnejšie. ale napriek tomu je to stále lepšie ako posledné van dammovky :-) ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokračování, které hned v prvních minutách ničí konce předešlého dílu (taktéž Alien3). Kulisy i souboje naprosto příšerné. Zatímco v jedničce jsme se pomalu polehoučku seznamovali s postavami z prvího dílu hry, tady naflákají do 90ti minut všechny postavy z MK2 a MK3 dohromady, z čehož nemůže vzniknout nic jiného, než guláš. Jeden bod za vzhled postav shodný se hrou (Baraka, Nightwolf, Cyrax.....) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementí výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/mortal-kombat-2.html ----- Druhý díl začíná přesně tam, kde jsme hrdiny opustili v prvním díle. Jenže tentokrát jde o tak trochu jiné hrdiny.   Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementní výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. Máme zde stejné hrdiny jako v prvním díle, ale jen některé hrají stejní herci. Např. Christophe Lambert zde naštěstí nehraje. Hrdinové se stali pitomější. Poté, co kdoví proč turnaj nepřinesl nakonec kýženou záchranu Země a brány zla jsou netušíte proč opět otevřené, musí se naše skupinka vydat (zorbingem v tunelech pod zemí) do země na druhé straně a se zlem opět bojovat, Celou dobu jsme svědky naprosto nesmyslných soubojů, každou chvíli se nějaký zlý bojovník objeví zcela bez ladu a skladu, aby se mohlo bojovat, ale zcela to postrádá logiku. Navíc dialogy jsou typu: Musíte jít tam a tam. Ne, ne vlastně tam nechoďte. Běžte jinam. Nebo přece jen běžte tam. A taky radši sem a tamhle, Bohové mi lhali. Jsem svůj bratr. Jsem její dcera. Jsem tvoje mrtvá matka. Ten zloduch je můj bratr. Skutečně to často zní jako z Cimrmana.  A k tomu další nelogičnosti typu - holka bojuje v blátě, jednu chvíli je tedy od bláta, v dalším záběru má ale vše čisťounce vyprané!    Disk je naprostá mizérie! Nesjížděl jsem dabing, bonusy tu nejsou, ale ty české podtitulky!  Chybí u nich totiž háčky, takže není rozdíl mezi slovy přát a prát, už vůbec netuším, co je slovo 'preci' (ono ani přeci totiž není spisovně), a v celku je v těch titulcích takových pravopisných chyb, že je musel vytvářet Tatar nebo nějaký Zorg, ale Čech rozhodně ne. Však se pár ukázkami pokochejte také. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Objevily se zprávy i o úplně jiném konci filmu. Ve vystřižené scéně je Shinnok v Netherealm, který mluví s kouzelníkem Quan Chi, jenž se jinak ve filmu vůbec neobjeví. Celý konec se skládá z toho, že Shinnok se ptá, jestli vše probíhá podle plánu, Quan Chi kývne ano a oba následně odchází. To ponechává věci otevřené pro třetí film. Bohužel vystřižená scéna je k nedohledání, ale na internetu lze dohledat obrázek zmíněného rozhovoru mezi Shinnokem a Quanem Chi, který byl vytištěn v prosinci 1997 vydání Sci Fi Entertainment. (SeBig)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama