Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Režisér měl snahu dát do filmu co nejvíce postav ze hry. To se mu možná povedlo, ale rozhodně se mu už nepovedlo ty charaktery zakomponovat do děje. Takže se někteří záporáci nebo hrdinové filmem jen mihnou aby v zápětí byli hned zabiti. Z původních herců snad zůstal jedině Liu Kang. Jediné plus co to má, je snad Jax a ty roboti. Ty se celkem povedli. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak oproti Andersonovu prvnímu dílu znatelný pokles kvality. To, že Raidena nehraje Lambert mi až tolik nevadilo, tento herec taky tak špatný nebyl. Nemůžu tomu dát úplný odpad, jelikož jsem docela fanoušek hry a postavy byli vymyšleny dobře. Příběh také docela ušel, i když to nebylo to pravé ořechové. Bohužel zde totálně selhal režisér a efekty byly totálně k smíchu a kazí celý film. 35% ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil je moje oblibena adaptace pc hry, dvojka uz je bohuzel o dost slabsi. Slabsi triky, i pres navrat nekolika hercu z minulyho dilu vetsinou nezajimavy drzky a naprosto otresnej Raiden. O panu vrchnim zaporakovi vypadajicim jak rozmazlenej osklivej harant radsi pomlcim. Sice tu je tak dvakrat tolik postav, ktery se vetsinu filmu rubou a skoro by se az chtelo rict, ze to je nepretrzity bojovani, ale tak nejak to pusobi obcas smesne, nedokaze se to poradne rozjet a zabavny to je jen misty. Slabsi 3*. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je taková slátanina příběhu 2 a 3 Mortal Kombatu. Herecký výkon byl téměř nulový a děj laciný. Tohle to trochu více zesměšnilo celý příběh Mortal Kombatu. Postavy byly neobjasněné a Shao Khan vůbec ale vůbec nebudil respekt. Jako císař byl spíše k smíchu. To i Shang Tsung byl v první díle nebezpečnější. Ta jedna vězda za Mortal Kombat. Jinak je to smutné. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama