Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zatčení Henriho Leclaira prohledává policie dům Selfridgeových a uniformovaní muži zákona se objevují i v obchodním domě. Zdrcená Agnes odmítá uvěřit, že by se provinil špionáží a je odhodlána učinit vše, co bude v jejích silách, aby dosáhla jeho propuštění. V tom je jí nápomocen i její snoubenec Victor. V nepřítomnosti šéfa se vedení podniku ujímají pan Grove s panem Crabbem a ke svému dílu odpovědnosti se hlásí i mladý pan Gordon. Zoufalá Rose netuší, kam její manžel zmizel a pravdu se dozvídá až od Delphine Dayové. Má být však ještě hůř. Naplno propuká skandál s nekvalitními vojenskými botami, které pro armádu nakoupil lord Loxley, ten ovšem veškerou vinu svaluje na Harryho. Lady Mae je chováním svého manžela znechucena a rozhoduje se k radikálnímu kroku. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Selfridgeovi bez Selfridge. Tvůrci překvapivě nechali zmizet hlavní figuru. No to se u podobných seriálů moc často nevidí. Můžeme jen spekulocvat, jestli si Jeremy Piven potřeboval jen ofrknout někde na dovolené nebo ho ze hry vyřadily zdravotní problémy, každopádně tento díl nedopadl nejhůře. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě neodolatelný seriál s reálným podkladem. V britském Birminghamu stojí nákupní středisko Bullring, kterému dominuje obchodní dům Selfridges. A architektem byl dokonce Jan Kaplický. Mám ráda všechno retro a hlavně tady se jedná o módu, takže je to jasná volba. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama