Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oscarový Cuba Gooding, Jr. v roli Darrina Hilla, uhlazeného newyorského reklamního agenta, ke kterému se štěstí obrátilo zády. Právě se vrací do svého rodného městečka v Georgii, aby si vyzvedl dědictví po tetě. Ale dřív, než je získá, musí splnit tetino poslední přání - dát dohromady sbor a vyhrát s ním výroční soutěž "Gospel Explosion". Darrin brzy zjistí, že město je plné různých postaviček, ale jen málo talentovaných zpěváků. Pak ale potká Lilly, krásnou jazzovou zpěvačku s božským hlasem. Lilly je doslova odpovědí na jeho modlitby... pokud ji však získá pro svůj záměr a přemluví ji, aby zpívala. Podívejte se, jak se Darrin pokouší dovést svou pestrou skupinku k vítězství a při té příležitosti objevuje, že mu teta zanechala daleko víc než jen peníze. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Z šedivého podprůměru nevytáhl Fighting Temptations ani Cuba Gooding Jr, ani Beyonce Knowles (zpěvačka Destinys Child). Darrin (Cuba Gooding Jr.) v mládí se svoji matkou opustil malé americké městečko, aby se tam po smrti své tety vrátil, a splnil její poslední přání a dostal místní kostelní sbor na soutěž těchto sborů... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +najde se zde pár dobrejch songů, nesklouzává moc k přeslazenosti, slušné herecké výkony (hlavně Cuba G.) -na hudební film opravdu otřesná hudba, LaTanya Richardson a jí podobné/// Je faktem, že Cuba Gooding Jr. táhl skoro celý film. Navíc on byl největším zdrojem zábavy. Ovšem když pominu jeho a několik zajímavých srandiček a vtipků, zůstane pouze trapná a skoro bych řekl samoúčelná a hlavně uřvaná slátanina. Sice jsem se nenudil, ale více jak polovina filmu se nedá poslouchat. Hudba opravdu až na pár songů (hlavně ti tři vězni) je strašná. Beyoncé je v pohodě./// Celkem 46%/// ()

Reklama

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších Goodingových komedií, a to ho nemám nijak zvlášť v oblibě. Z počátku rutinní nuda s, pro mě nenesitelnou, křesťanskou tématikou. Postupem času ale stále více muzikální a hlavně hodně vtipná komedie bez fekálních forů a s hlasem Beyoncé Knowles. Celkově je to lehký nadprůměr, ale protože je druhá půlka dvakrát lepší než ta první, Cuba je vic než snesitelný a Beyoncé rozkošná, je hodnocení trošku vyšší. 65%. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, nechápu, proč se Cuba Gooding Jr., který dokázal, že je výborný herec ve filmech Jerry Maguire a Rádio, věnuje trapným komediím, z nichž tato je snad i ta nejhorší (u Sněžných psů jsem se občas pousmál a Plnou parou vzad! mě překvapivě docela pobavilo, ale i tak to byla blbost). Odpad ale nedám, neboť Goodingovi Jr. se to daří alespoň trochu utáhnout a jednou se na to mrknout dá. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal, nakonec jsem byl celkem mile překvapen. Dějově velice chudé, něco jako "Sestra v akci 3", ale film má absolutně skvělou hudbu - gospel opravdu můžu a místy mi běhal mráz po zádech. Navíc mě mile překvapila Beyoncé, od které jsem čekal hereckou sebestřednou topornost Mariah Carey; neměl jsem sice možnost film vidět s původním znění, takže výkon posoudit nedokážu, ale působila přirozeně a jako zpěvačka je opravdu dobrá. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • V cameo rolích se ve filmu objevuje dívčí evangelická hudební skupina Ramiyah a televizní moderátorka Yolanda Adams. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Georgia ve městech Atlanta, Columbus, Covington a Griffin. Dále se natáčelo v New Yorku na Manhattanu. (Terva)
  • Soundtrack byl uveden ještě před filmovou premiérou. Celkově byl úspěšnější než film samotný. Jeho součástí je i skladba i "Summertime" od Seana Johna Combske, která není ve filmu použita. (Terva)

Reklama

Reklama