Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oscarový Cuba Gooding, Jr. v roli Darrina Hilla, uhlazeného newyorského reklamního agenta, ke kterému se štěstí obrátilo zády. Právě se vrací do svého rodného městečka v Georgii, aby si vyzvedl dědictví po tetě. Ale dřív, než je získá, musí splnit tetino poslední přání - dát dohromady sbor a vyhrát s ním výroční soutěž "Gospel Explosion". Darrin brzy zjistí, že město je plné různých postaviček, ale jen málo talentovaných zpěváků. Pak ale potká Lilly, krásnou jazzovou zpěvačku s božským hlasem. Lilly je doslova odpovědí na jeho modlitby... pokud ji však získá pro svůj záměr a přemluví ji, aby zpívala. Podívejte se, jak se Darrin pokouší dovést svou pestrou skupinku k vítězství a při té příležitosti objevuje, že mu teta zanechala daleko víc než jen peníze. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

stub 

všechny recenze uživatele

Já jsem poslední dobou dost měkota, ale tahle sterilní zhovadilost ve mně nezanechala sebemenší dojem. Obsahově plytké, formálně průměrné a nezajímavé. Nebýt toho, že už je asi 10 let populární všechno, co je černé, zjevně by tento projekt nespatřil světlo světa. Druhá hvězdička je za to, že většina černých komedií bývá výrazně trapnější... ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších Goodingových komedií, a to ho nemám nijak zvlášť v oblibě. Z počátku rutinní nuda s, pro mě nenesitelnou, křesťanskou tématikou. Postupem času ale stále více muzikální a hlavně hodně vtipná komedie bez fekálních forů a s hlasem Beyoncé Knowles. Celkově je to lehký nadprůměr, ale protože je druhá půlka dvakrát lepší než ta první, Cuba je vic než snesitelný a Beyoncé rozkošná, je hodnocení trošku vyšší. 65%. ()

Reklama

majklfly 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding Jr,Beyoncé a T-bone se zaručeně postarají o nádherné romantické odpoledne s místy až neuvěřitelně příjemnou gospelovou hudbou. A slova "životní zkušenost mě naučila, že pokušení posiluje" byla výkřikem do tmy mého zoufalství a cestou k naprávě vztahu. Sestra v akci byla praštěná komedie o ničem, ale tohle je příběh lásky k bohu,hudbě ale i obyčejnému lidskému stvoření. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Nikoho neurazajuca cernosska komedia doplnena gospelovou hudbou. Dej je sice az neskutocne priehladne dopredu predvidatelny avsak Cuba Gooding Jr. hra tak prirodzene ze sa nechate nenasilne chytit a prijat hru az do konecneho, samozrejme vitazneho, finale vsetkych akterov na gospelovom festivale. Beyonce v dnesnej dobe patri medzi jednicku pop spevakov a tak fanuskovia tejto spevacky si mozu pripomenut zaciatky jej kariery prave v tomto filme... PS: Melonologia (veda o melonoch, zenskych) je v tomto filme vypracovana az do uplnej dokonalosti.... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně průměrné zpracování klasického příběhu o tom, jak dostane jeden outsider na starost partičku ještě větších outsiderů, které má dohnat k vítězství. Tentokrát je tím outsiderem Cuba Gooding, snažíc se dohnat partu všemožných venkovanů na gospelovou soutěž, za jejímž vítězstvím se skrývá tučný šek a srdce Beyoncé. No a jen na tohle potřeboval Jonathan Lynn dvouhodinovou stopáž, což mě vedlo k tomu, že druhou hodinu už jsem se zaměstnávala jen myšlenkami na to, kde jsou ty časy, kdy točil svižné kousky alá Můj bratranec Vinny, vlastně kecám, myslela jsem i na kupu dalších věcí, abych tuhle rádoby komedii vůbec vydržela do konce. PS: Zdálo se jen mně, že soutěžní song v závěru filmu nebyl ani z poloviny tak dobrý jako ten někde v prostředku? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Georgia ve městech Atlanta, Columbus, Covington a Griffin. Dále se natáčelo v New Yorku na Manhattanu. (Terva)
  • Soundtrack byl uveden ještě před filmovou premiérou. Celkově byl úspěšnější než film samotný. Jeho součástí je i skladba i "Summertime" od Seana Johna Combske, která není ve filmu použita. (Terva)
  • V cameo rolích se ve filmu objevuje dívčí evangelická hudební skupina Ramiyah a televizní moderátorka Yolanda Adams. (Terva)

Reklama

Reklama