Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oscarový Cuba Gooding, Jr. v roli Darrina Hilla, uhlazeného newyorského reklamního agenta, ke kterému se štěstí obrátilo zády. Právě se vrací do svého rodného městečka v Georgii, aby si vyzvedl dědictví po tetě. Ale dřív, než je získá, musí splnit tetino poslední přání - dát dohromady sbor a vyhrát s ním výroční soutěž "Gospel Explosion". Darrin brzy zjistí, že město je plné různých postaviček, ale jen málo talentovaných zpěváků. Pak ale potká Lilly, krásnou jazzovou zpěvačku s božským hlasem. Lilly je doslova odpovědí na jeho modlitby... pokud ji však získá pro svůj záměr a přemluví ji, aby zpívala. Podívejte se, jak se Darrin pokouší dovést svou pestrou skupinku k vítězství a při té příležitosti objevuje, že mu teta zanechala daleko víc než jen peníze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně průměrné zpracování klasického příběhu o tom, jak dostane jeden outsider na starost partičku ještě větších outsiderů, které má dohnat k vítězství. Tentokrát je tím outsiderem Cuba Gooding, snažíc se dohnat partu všemožných venkovanů na gospelovou soutěž, za jejímž vítězstvím se skrývá tučný šek a srdce Beyoncé. No a jen na tohle potřeboval Jonathan Lynn dvouhodinovou stopáž, což mě vedlo k tomu, že druhou hodinu už jsem se zaměstnávala jen myšlenkami na to, kde jsou ty časy, kdy točil svižné kousky alá Můj bratranec Vinny, vlastně kecám, myslela jsem i na kupu dalších věcí, abych tuhle rádoby komedii vůbec vydržela do konce. PS: Zdálo se jen mně, že soutěžní song v závěru filmu nebyl ani z poloviny tak dobrý jako ten někde v prostředku? ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, nechápu, proč se Cuba Gooding Jr., který dokázal, že je výborný herec ve filmech Jerry Maguire a Rádio, věnuje trapným komediím, z nichž tato je snad i ta nejhorší (u Sněžných psů jsem se občas pousmál a Plnou parou vzad! mě překvapivě docela pobavilo, ale i tak to byla blbost). Odpad ale nedám, neboť Goodingovi Jr. se to daří alespoň trochu utáhnout a jednou se na to mrknout dá. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +najde se zde pár dobrejch songů, nesklouzává moc k přeslazenosti, slušné herecké výkony (hlavně Cuba G.) -na hudební film opravdu otřesná hudba, LaTanya Richardson a jí podobné/// Je faktem, že Cuba Gooding Jr. táhl skoro celý film. Navíc on byl největším zdrojem zábavy. Ovšem když pominu jeho a několik zajímavých srandiček a vtipků, zůstane pouze trapná a skoro bych řekl samoúčelná a hlavně uřvaná slátanina. Sice jsem se nenudil, ale více jak polovina filmu se nedá poslouchat. Hudba opravdu až na pár songů (hlavně ti tři vězni) je strašná. Beyoncé je v pohodě./// Celkem 46%/// ()

stub 

všechny recenze uživatele

Já jsem poslední dobou dost měkota, ale tahle sterilní zhovadilost ve mně nezanechala sebemenší dojem. Obsahově plytké, formálně průměrné a nezajímavé. Nebýt toho, že už je asi 10 let populární všechno, co je černé, zjevně by tento projekt nespatřil světlo světa. Druhá hvězdička je za to, že většina černých komedií bývá výrazně trapnější... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Darrin Hill je uhlazený newyorský reklamní agent, ke kterému se štěstí obrátilo zády...tak už tohle mě mělo odradit. Jedna * za hudbu - Beyoncé Knowles, Terry Lewis, Jimmy Jam a Big Jim Wright. Druhá * za Lilly ( Beyoncé Knowles ) ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

hmmm, dalsia priblbla cernoska komedia za 1*, no ale nevravte, ze vam nenaskakovala husia koza ked sa spievalo - + 2* ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jeden veliký kýč. Celé je to natočené podle klasické hollywoodské šablony, děj je poměrně dobře odhadnutelný už od samého začátku a invence filmařů se vytratila kamsi do neznáma. Tak proč dvě hvězdičky? Je to jednoduché, mám rád gospel. Ne že by snad byl film napěchovaný ortodoxním gospelem, spíš jeho soudobou a jaksi trochu prefabrikovanou mutací, ale občas se tu daly slyšet poměrně hezké kousky. Tak za to ty dvě hvězdičky, jinak bych ještě jednu musel odpárat. A ukazuje se, že Beyoncé Knowles by mohla být se silným repertoárem za zády velmi dobrou zpěvačkou, o čemž svědčí nejen některá sóla v čele The Fighting Temptations. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je pozměněnou verzí filmu Sister Act obohacenou o romantický prvek (vztah Cuba Gooding Jr a Beyonce). Pokud vám tento film unikne, nemusíte litovat. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavě pojatá vtipná černošská komedie o hledání hodnot všedního dne a celkového života pro blaho ostatních s Cuba Gooding Jr. a Beyoncé v hl.rolích. 50% ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Klasika, ktorá sa dá pozrieť, dobrá hudba, ale inak priemer... Ničím neprekvapí, zaručený happyend uhádnete už v prvej štvrtine filmu. ()

Reklama

Reklama