Reklama

Reklama

Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost. A tak je tomu i v případě Královy zahradnice. Kate Winslet jako emancipovaná zahradnice Sabine De Barra je povolána do Versailles, aby pro krále Francie vytvořila zahrady dosud nevídané nádhery. Pro pobyt u dvora krále Slunce jsou ale potřeba hodně ostré lokty. Kate v roli Sabine musí obstát nejen jako profesionálka, která navrhne zahrady obdivované celý světem. Musí obstát i jako žena, která skrývá tajemství z minulosti. A jako vášnivá a emocionální bytost, která svou upřímností vnese do Versailles nebývalý rozruch a rozpoutá vlnu se zvláštní vlastností. Vlnu, jež umí smést toho, kdo ji rozpoutal. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Konie

Tak to máš úplnú pravdu, Winsletová sa tam nepáčila ani mne! Skrátka sa do tej roly nehodila, mali vybrať inú herečku.

Konie

Konie (hodnocení, recenze)

Je to takový poklidný, milý příběh. Ale neseděla mi hlavní dvojice. Buď tam neměla být Winsletová nebo jí měli dát jiného partnera. Nejde o to, že on je mladší, ale prostě mi spolu nešli do páru. 

na příspěvěk reagoval Silvana

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

prvý x sa nám stalo, že sme s priateľom v kine aj spali, našťastie sme tam boli len sami dvaja  :)...nuda

sabrinab

sabrinab (hodnocení, recenze)

jůů tak na to se těším.. skvělé obsazení, Rickman, Winslet, Moran.. doufám že to bude tak dobré jako pýcha předsudek (1995) až na konci roku 2015 :O proč.. co chcou s tím snímkem tak dlouho dělat..

Lolos

Lolos (hodnocení, recenze)

Kudymasi uteklo mi, že Alan dělá tak trochu i do režířování. Teď na to čumím jak na nový vrata, vzápětí ale musím zavřít hubu a pousmát se, páč na toto se doopravdy těším. Obsazení, námět!!! (konečně zase něco z francouzského skvostu Versailles + Ludvík XIV. (aka samotný Alan), co víc chtít) i trailer vypadá vskutku mile. :-)

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Cymbeline

Cymbeline (hodnocení, recenze)

"A Little Chaos" byl promítán na 58.London Film Festival v Odeon West End dne 17.10. 2014. 
Skvělý film, líbil se mi. Stojí za to ho vidět. Obdivuji vše co dělá Alan Rickman. Podle mě je úžasný herec, divadelní a filmový režisér i pedagog. 

V našich kinech ho asi uvidíte až koncem roku 2015.

Související novinky

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

09.07.2015

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 9. do 15. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama