Reklama

Reklama

Ztracený ráj: Odhalení

(TV film)
  • USA Paradise Lost 2: Revelations

VOD (1)

Recenze (5)

Dadel 

všechny recenze uživatele

O něco lepší film než jednička, hlavně proto, že tvůrci už nemohli točit v soudní síni a tak byli nuceni k opravdové dokumentární práci. A taky tu nehraje jen jedna píseň od Metallicy, ale deset. Ale nových informací tu není tolik, aby to ospravedlňovalo opět přemrštěnou délku, věnujeme se hlavně vidlákovi Byersovi, a je naznačováno, že si vytrhal vlastní zuby, aby nemohly být porovnány s otisky zubů na těle oběti. Věřím, že trojka už bude konečně zajímavější. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kým bola prvá časť prevažne o vyjadrovaní sa pozostalých obetí, obvinených, či ich rodinných príbuzných, druhá viac menej rieši podozrivého v podobe jedného z otcov zavraždeného dieťaťa, sedliaka na pohľadanie, Byersa, pričom taktiež ukážkovo popisuje prehnitú justíciu, kde podaktorí pôsobia ako chodiaca reklama na idiota. Kto vie, ako dopadol tento prípad v závere, tomu sa musí nožík vo vrecku otvárať, ako ďaleko to muselo zájsť kvôli zaostalým jedincov z radu takzvaných “mestských policajtov”. To sa chce jednému normálne grcať. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Pokračování jedničky a nový důkazy. Bohužel to nebylo nic platný...až za dalších 11 let. Je mi zle z americký justice. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Ve dvojce se spis resi pokus o obnoveni procesu s Damienem (ten byl v prvnim dile odsouzeny k smrti jako hlavni pachatel). Ve dovjce hodne lidi ukazuje prstem na Byerse (otce jednoho ze zavrazdenych deti), katalogoveho vidlaka, nasilnika, nabozenskeho fanatika, pokrytce a vubec White trash. Stejne zajimave jako jednicka, objevuji se zde nove dukazy a jednomu se opet otevira kudla v kapse nad neschopnosti americke justice. Ja s Klenotem vzdy koukam na "Medical Detectives" a tam vzdy kazdych par dilu opakuji ze vzdy, ale opravdu VZDY existuji forenzni dukazy ktere spoji misto cinu/obeti s pachatelem. Tady mame hned tri obeti a tri pachatele, a ANI JEDEN JEDINY forenzni dukaz, zadna spojitost proste. Ani jeden jediny dukaz, uplne malinky, pidi dukazicek mikroskopicky neni. Jen vynucena vypoved retarda s IQ70. A na zaklade tehle vypovedi padnou tresty odneti svobody na dozivoti a trest smrti. To mi hlava fakt nebere. Trojka bude, myslim, velmi zajimava! ()

Hawaitypek 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument, no škoda že to ešte viac ako 10 rokov nič nevyriešilo......Jediné čo mi vadilo bolo že tam veľmi často (až priam stále) objavoval ten duševný mrzák s jeho fanatickými preslovmi pre televíziu. 4* ()

Reklama

Reklama