Reklama

Reklama

Paradigma

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy / Mysteriózní
Česko / Slovensko, 2012, 21 min

Obsahy(1)

V bezčasí, na neznámém místě, žije v malé chaloupce teta Irma. Jednoho dne, při hledání nářadí na opravu televize, najde čarovné kuličky. Kuličky, které mají moc přírody, ale i zkaženého ráje - obžerství a sexuální chtíč. Existuje kromě našeho světa i jiný svět? Nebo je vše jen iluze z opojení? Zapomeňte na pravidla opravdového světa a nechte se unášet vizuální mozaikou pocitů a absurdních vztahů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Prapodivné, masochistické, někdy nevkusné, ale stále zajímavé a garantuji vám, že tento snímek vám utkví v paměti, ať je tomu jakkoliv. ()

anyonecek odpad!

všechny recenze uživatele

No s těžkým srdcem jsem to teda dokoukal do konce. Možná kdybych si přečetl oficiální text distributora před shlédnutím, tak bych to viděl jinak, ale bohužel během sledování to byl naprostý chaos nevkusu a úplných nesmyslů, které jestli někdo považuje za nějaké přirozené unášení se, tak to je konec. Opravdu jsem to silně nepochopil a dost pochybuju, že tu bylo něco k pochopení. Btw shlédnout to v kině s reprákama na max. předpokládám, že polovina diváků měla ještě pár dní po tom pískání v uších ;). ()

Reklama

Reklama