Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele kareen k tomuto seriálu (2)

Lucifer (2016) 

Tak po zkouknutí uniklého pilotu to vypadá, že jsem si na další seriálovou sezónu našla oddechovou alternativu k Forever. Námětem je to dost podobné, další pohledná mladá policajtka a nadpřirozený chlápek s charisma tak velkým, že jsem ochotná přejít fakt, že ten detektivní případ, co spolu řešili, byl výrazně banální, stejně jako rodinné pozadí hlavní hrdinky. Toma Ellise mám zafixovaného jako poněkud zženštilého barmana Garyho z britcomové Mirandy, ale tady mě tedy moc příjemně překvapil. Lucifer je v jeho podání pohodovej, v podstatě dobráckej týpek s krutopřísnejma hláškama (chlámala jsem se celou epizodu), přímo odzbrojující upřímností a navíc je ještě dost sexy. Těžko hádat jakým směrem se to bude dál ubírat, každopádně se mi často nestává, že bych měla po nějakém pilotu nutkání pustit si to ještě jednou a skoro je mi líto, že musím na další díl čekat nejspíš až na další rok (kdo ví, kdy přesně to FOX nasadí do vysílání). Jasně, je to taková blbinka, ale zatím dost zábavná. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Dovedu si dost dobře představit, že fanoušci komiksu musí být seriálem s největší pravděpodobností znechuceni a jelikož jsem pochytila, že jde o mnohem originálnější, mnohovrstevné dílko, tak je celkem chápu. Já mezi ně nepatřím, ale ani já nejsem nijak nadšená z tuctových detektivních případů typu Castla a podobných průměrnějších kriminálek. Na druhou stranu pochybuju, že na to někdo kouká kvůli nim, důležité jsou vtipné hlášky a těch je v každém dílu dostatek na to, abych si příště pustila ten další. Postavy jsou taky sympatické, nejraději mám kromě charismatického Lucifera (i když ten už to už s tou dobrosrdečností začíná trochu přehánět) sexy drsňačku Maze a malou Trixie, ale v podstatě lze říci, že mi nevadí nikdo z okruhu důležitějších postav. Nicméně uvítala jsem, že se tvůrci v posledních dílech zaměřili více na fantasy linii, protože ta je o mnoho zajímavější a proto doufám, že ji ve druhé sérii ještě prohloubí. Zatím je to jen za lepší tři, tak uvidíme jestli se to v budoucnu posune někam dále. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama