Reklama

Reklama

Requel

(amatérský film)

Obsahy(1)

Zapomeňte na svět jak ho znáte! Svět byl zničen. Jen pár lidí přežilo 3. světovou válku. A ti co přežili, postavili svůj nový svět a kulturu na tom jediném, co jim po válce zbylo - na videohrách. (vincchuppo)

Recenze (3)

Mystic5 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o amatérský film, je to velmi povedený snímek. Soundtrack se povedl a skvěle podtrhuje atmosféru. U některých scének jsem opravdu zasmál. Dobrá práce! ()

LordB 

všechny recenze uživatele

Na filmu vidím pár plus, ale i minus - za prvé chci složit hold každému, kdo se na natáčení podílel. V podmínkách, městě a situaci, v jaké film vznikal je docela úspěch, že vzešlo něco takového. Cením si originality, nápadu, kostýmů, hereckých výkonů, hudby a kamery. Co se mi na filmu moc nelíbí je jeho délka - mohl by být klidně o dost kratší. Především souboje jsou hrooooozně moc přetahovány a po chvilce jsou nudné, navíc se jejich téma často opakuje. Druhá výtka patří zvuku - místy jsem velmi špatně rozuměl mluvenému slovu. Menší výtky potom ještě k "očekávatelným" scénám a záběrům - klišé. Jinak ale hodnotím film hlavně kladně - dobrá práce a jen tak dál! 70% ()

Zajímavosti (7)

  • Natáčení celého filmu probíhalo v Kutné Hoře a okolí. (Kuny27)
  • Během natáčení filmu bylo herci, štábem a komparzem vykouřeno okolo 5 000 cigaret různých značek. (ČSFD)
  • Režisér filmu Petr Havlíček nechtěl herce stresovat, a tak používal po natočení záběrů, které se mu nelíbily, větu: "OK lidi bylo to super, ale sjedem si to ještě jednou!" (ČSFD)

Reklama

Reklama