Reklama

Reklama

Kdo přežije - Filipíny

(série)
  • USA Philippines
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Obsahy(1)

Třicet devět dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden z nich získá titul poslední přeživší a vyhraje tak jeden milion dolarů. Chcete poznat krásy Filipínského moře, Tichého oceánu a jihovýchodní Asie? Sledujte 25. řadu Survivor Phillipines, která se odehrává podle názvu na Filipínách. Ten, kdo se nechá přechytračit nebo přelstít bude vyloučen. Důležité je také přizpůsobit se a zvyknout si na boje o vodu a pití. (reich)

(více)

Recenze (55)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

křesťanstvím proti zimě a dešti, kozy z Wall Street, brazilská chodící debilia, looserský Russel podruhé, rána kokosem jako lék, Pennerova megachyba, hráčská deziluze o big moves které nikdy nepřišly a spoustu času si pro sebe kradoucí tragédie jménem Lisa - někdo má mozek, někdo má bratra a to koupání Whelchelovy famílie v oblečení je taky dobře uhozené, závěrečné strategické utrpení se dalo čekat ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě budou spoilery. Bylo by těžké napsat cokoli z pořadu bez nich. Přiznám se, že jsem fandil hrozně tomu židákovi. V mých očích je naprosto úžasný psycholog a brilantní řečník, takže i hrozná hrozba a bylo téměř předem jasné, že se jeho šance na výhru blíží nule. Vítězka mi naopak k srdci absolutně nepřirostla, ale musím prostě uznat, že si výhru rozhodně zasloužila. Nebál bych se její postup prohlásit za nejlepší postup ženy, která kdy tuhle soutěž hrála. Sympatických hráčů tu k vidění zase tolik nebylo. Rozhodně však všem dovedla zvedat adrenalin ta brazilská čupka, která byla prakticky kromě prvního dne celou soutěž absolutně negativní a nesnesitelná. Dále mě hrozně otravoval ten hrozný a umělý životní příběh bývalé dětské herečky. V pořadu není snad ani jediný díl, kde by si nepostěžovala na promarněný život. A samozřejmě zbytek opovržení musím tradičně věnovat další agresivní negrini z nějakého zapadlého ghetta, které pravidelně každou řadu svojí nekončící debilitou przní. Naštěstí mezi soutěžícími obvykle bývá pár rasistů, kteří se jich rádi zbaví hned na počátku. Co dále dodat? Rozdělení na tři kmeny bylo docela fajn oživení. Bohužel, nějakých velkých překvápek tu mnoho nebylo, tudíž velká část dílu stojí téměř za hovno. Legrace si tu člověk také zrovna moc neužil. Za zmínku stojí neuvěřitelná smůla na úrazy toho skokana do ohně z australské řady. Absolutně nechápu, co udělalo tuhle sérii tak velkou a perfektní a svítí tu 86 %. V mých očích je tohle prostě slabý průměr. ()

Reklama

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Rozhodně jedna z lepších sérií, především mezi častým přeléváním moci a velmi dobrou hrou většiny hráčů, kteří se dostali dál, a není to tedy případ kdy loajální kmen vyloučí po jednom druhý tribe. Řada s zřejmě nejlegendárnější kmenovou radou (v 10 lidech). Castingem prošlo dost zajímavých charakterů (Malcolm, RC, Zane, Jeff..), naopak však také totálně nudná Lisa a jedna z TOP nejhloupějších soutěžících ever - Abi. Navrátilci byli vcelku zajímavým zpestřením, jen mě mrzelo, že místo Pennera, který stejně jednu sérii předtím dohrál, nedostal šanci Colton, negativně vnímaný americkou veřejností po One World sérii. Vítězka zasloužená, škoda Malcolma, který se po Filipínách zařadil mezi mé all-time největší oblíbence. Thumbs up za vynikající soutěže. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

100% zlepšení proti One world, což ještě zvedá moje hodnocení.. Ale jinak celkem vyvedená série.. Opět se ukázal můj oblíbený Jonathan, takže spokojenost.. 3 kmeny, nové soutěže, zajímaví hráčí.. Po OW jsem se zařekla, že s tím končím, ale tohle mě ukázalo, že to pořád ještě jde.. :) Oblíbenci: Malcolm, RC x Zavrženíhodní: Abi, Russel, Lisa.. :D ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Malcolm, Penner, Denise. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Původně v této sérii měl být Ostrov vykoupení. (MGMCZ)
  • Teprve podruhé jsou soutěžící rozděleni na 3 kmeny, po dlouhých 12. sériích a 8 letech od série Kdo přežije: All Stars (od r. 2004). (Zix.)

Reklama

Reklama