Reklama

Reklama

VOD (1)

Michael a Matty končí střední školu a uzavřeli dohodu, že si navzájem pomohou, aby přišli  o panictví ještě před maturitním plesem. Jejich plán však dostane trhlinu, když se Matty svěří svému nejlepšímu příteli, že je gay. Michaelovy nešikovné pokusy pomoci Mattymu, aby  zapadl, neprospívají jejich dlouholetému přátelství. Jejich přátelství je vystaveno další zkoušce, když se Michael zamiluje do bývalé  přítelkyně Mattyho a Matty se zamiluje do chlapa, kterého by mu Michael neschválil. Maturitní ples je blízko a Michael s Mattym musí nejdříve spravit své kamarádství a pak vyřešit jejich milostný život. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem emocemi podbarvený film o přátelství, když u jednoho z kamarádů dojde k oné změně. Čeho jsem se dočkal? Velice špatně, bez atmosféry natočeného „teenagerského“ filmu, kde se hlavní hrdina (a nejen on) choval jako idiot a vůbec, celá zápletka a vše kolem působilo hloupě. Ani vtipné to nebylo a to se to nazývá „komedií“. 25% ()

Alex126 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi spolu řeší svoje puběrt'ácké problémy. Trochu mi to připomínalo Twilight s lepším osvětlením a horšími superschopnostmi. Za úsměv na rtech, který jsem měl ke konci filmu dávám jednu hvězdu. Je to celkem příjemná oddychovka, ale naprosto o ničem. Pokud chcete na chvíli vypnout, nemusí to být úplně špatná volba. ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tak jo, je to obyčejná romantická komedie. Teda skoro. Protože jestli jste gay, tak si pár hvězd přidejte... Jestli mě paměť nešálí, tak je to první romantická komedie s gay párem a slušným rozpočtem, kterou jsem kdy viděl. A bavil jsem se parádně, i díky extrémně sympatickému hereckému obsazení a konečně reálným nestereotypním gayům... Pro mě naprostá pecka :-) ()

lukke87 

všechny recenze uživatele

Představ si že seš na střední, máš jedinýho nejlepšího kámoše od dětství, nemáš holku a zjištíš, že tvůj kámo je buzna... No a když už se zabouchneš do kočky, tak ti vyklopí že spala s tvým buznou.. Ten kluk je ztracenej případ a navíc neumí zpívat! Žádnej filmovej trhák, ale koukat se na to dalo. 2.5/5 ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Komedie to rozhodně nebyla. Je to příběh o komplikovaném přátelství a přitažlivosti. Bavilo mně to, zasloužilo by si to i hvězdu nahoru, ale už mě naprosto vytáčí, když skorotřicátníci hrají osmnáctileté panice....neuvěřitelné! Na druhou stranu jsem byl mile překvapen za Megan Mullally...skvělá to herečka /Karen Walker/. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Námětem pro snímek byla skutečná událost ze života scenáristy Alana Yanga, kterému se rovněž při projížďce autem svěřil kamarád ze střední s tím, že je gay. (Stanislaus)

Reklama

Reklama