Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice mladých mužů se vypravila na prázdniny na venkov, aby si tu užila slunce, vody a hlavně příjemného nicnedělání. Nakupovat chodí k obchodníkovi Julesovi do blízké vesničky. Vychytralý majitel obchůdku dokáže využít i toho, že jeho půvabná dcera padla mládencům - zejména Gérardovi - do oka. A tak mladíci - oblíbení Les Charlots - se nejen nechají v obchodě okrádat, zapojí se do výzdoby města, a dokonce obléknou i závodnické dresy. A tak, pro přízeň krásné dívky v zápalu boje zapomenou i na svou vysněnou dovolenou. Ve francouzské komedii Blázni ze stadiónu se znovu přesvědčíme, že mladí muži ze skupiny Les Charlots se jen tak lehce nevzdávají! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Blázni se stadiónu je ten nejujetější film s hudební a později hereckou (stále se zmenšující) skupinou Les Charlots (Bažanti.) Zidiho minimalistická režie jen podtrhuje množství naprosto bláznivých gagů. Vše míněno v dobrém - crazy zábava. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost možná první film s Bažanty, co jsem jako dítě tenkrát viděl. Pokud si ale potřebujete odpočinout a na 80 minut vypnout, tak není lepší komedie, než oni. Ta nálož vtipů, to divák nepochopí. Oni ani nemusí mluvit, za ně mluví obraz. To, že se Claude Zidi s Bažanty potkal bylo to nejlepší, co jim život mohl dát. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ač mám francouzské filmy velmi rád, tak na chuť jejich stylu crazy komedií jsem nikdy nepřišel; a to ani jako dítě. Zde se Les Charlots (když nic jiného) aspoň snaží a přibližně každý desátý gag jim i vyjde. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepsich filmu od bazantu. A taky asi nejblaznivejsi. Tady se fakt paradne vyradily, prakticky na co sahnou, tak z toho je nejakej vtipek a kdyz scenaristum obcas dojdou napady, tak je nechaj nekam utikat a ono to funguje. Je sice fakt, ze se ve filmu beha dost casto, ale pozdejc to je tim, ze zavodi. Film je sviznej, vtipnej, kratkej a nenudi, pribeh je v pohode a hlavni ctyrka jsou spravny sympataci. Nejlepsi je sledovat jejich ochcavky na mistrovstvi, ale i predtim, nez se dostanou na stadion, tu je spousta skvelejch foru. Slabsich 5*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svých sedmi letech jsem na stadionu potkal čtyři blázny z Les Charlots a od té chvíle jsem věděl, že jsem viděl nejlepší film všech dob. Od té doby se leccos změnilo, třeba můj pohled na nepříliš mluvné grotesky, ale přesto je mám rád. Vždyť mě naučili umývat nádobí v řece, nenápadně krást dřevo z kmene stromu, dělat schody z košťat a vyhrát olympijskou medaili všemi nečestnými způsoby, které jsou k dispozici. A taky mi prakticky ukázali, jak může dopadnout čelní střet skútru s kombajnem. Jsem jim zkrátka vděčný, takže na ně nemohu být při hodnocení přísný, i když mne jejich humor již oslovuje spíše nostalgicky. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Bláznivina na n-tou alá LES CHARLOTS. Pro mne ani po dlouhých letech neztratila nic ze své krásy a humoru. Člověk sice musí mít na tuto komediální linku tu správnou náladu, ale když se tato nálada sejde s touto francouzskou komedií 70. let, tak je postaráno o bezva 85 minut. Skvělé gagy, které se kupí jeden přes druhý... prostě super zábava. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Další z řady bažantích šílenejch komedií se nese ve stejnym duchu jako všechny ostatní filmy s Bažantama. Od první do poslední minuty je to takovej slepenec nejrůznějších gagů a je nutný počítat s tim, že spousta gagů dost často balancuje někde na hranici (občas i za hranicí) trapnosti. To je u Bažantů zvykem a je nutný, aby si to divák tak nějak odfiltroval a soustředil se na ty lepší fórky. Pak se dá u filmu celkem slušně pobavit. Naštěstí těch trapnejch okamžiků je ve filmu docela snesitelný množství a naopak se tam našlo hodně scének, který mě rozesmály. Nicméně maraton bych teda neběžel ani kvůli Martine Kelly :-) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejlepších francouzských komedií. Je to jedna z těch, které jsou zaprášeny nostalgickým a vzpomínkovým prachem. To už je doba, kdy jsem ji prvně viděla. Bláznivý příběh a jeho zpracování, "retro" atmosféra, nezapomenutelné, totálně odrovnávací scénky a dialogy, úžasné postavy a výborná hudba. Přirozené, osobité, inteligentní. Blázni ze stadiónu obsahují to speciální osobité kouzlo, jehož spousta amerických komedií, i ty nejlepší, nikdy nedosáhnou. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jeden neskutečný pětaosmdesátiminutový blázinec. Málem jsem to nerozdýchal :-). Nejlepší komedie s Les Charlots. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Aj v dnešnej dobe si myslím, že veľmi vtipná komédia. Kiež by aj v dnešnej dobe sa točili také geniálne a hlavne vtipné komédie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Les Charlots sú moji obľúbenci a ich svojský štýl humoru môžem kedykoľvek. Blázni zo štadiónu sú z ich zlatej éry a tak nemám čo dodať. Smejem sa už na prvom zábere v ktorom sa ocitnú, aj keď len idú na motorkách - pretože výrazy ich tvárí sú proste za všetky drobné :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V porovnání s prvním dílem určitě zlepšení, neboť v Bláznech ze stadiónu lze oproti Bažantům najít i něco, čemu se dá říkat příběh. Nebo spíše zápletka. Gagů jsou metráky a celé je to tentokrát velice příjemně ztřeštěné. Během příprav uvítání pochodně mě nejvíce pobavila část s moderní sochou, kterou Les Charlots pochopitelně zničili a sestavili z ní úplně jinou, a když se později začalo sportovat, vypukl tak neodolatelný chaos, že nebylo možné se nepobavit.___P.S. Tak tady se Ivan Mládek inspiroval při vymýšlení Sportovních her na Kozím Hrádku! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

To, že existovala voľajaká francúzska hudobná skupina "Les Charlots" bolo pre mňa donedávna novinkou. Zistil som však, že s tým, čo ponúkajú vo filmoch, v ktorých sa objavovali, nemajú dnešného diváka čím zaujať. Týchto značne trápnych "Bažantov" dokáže iste oceniť, a snáď sa pri nich i dobre pobaviť, generácia detí kvetov. No dnešnú mládež si už veru nezískajú. Ja som starý dobrý ročník 1977 a poviem vám pravdu, že ani ja som tomuto hippies quartetu nikdy nedokázal prísť na chuť. Ich humor mi je cudzí, ich image mi je protivný. Takže pri titule "Blázni zo štadióna" (Les fous du stade) som sa moc nepobavil. ** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Klasická bláznivina z Francie. Tohle si člověk prostě musí vychutnat, zasmát se, zasmát se znova, smát se stále dokola. Jako já. Ano, přesně tak, jako já. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nikdy jste si nevydělali sportem ani korunu? Ne my jsme si ještě nevydělali vůbec ničím! Moje srdcovka a bezkonkurenčně nejlepší Bažantí film. I když si to pustím po sté tak se chlámu smíchy. Pravda uznávám, že ten humor je celkem retardovanej, ale tady to prostě funguje. Je to směs tak neuvěřitelně absurdních a ujetých situací, že se tomu prostě smát musíte. Navíc k dobrýmu zážitku přispívá i fakt, že tenhle díl mám z původním dabingem kterej je prostě nepřekonatelnej a některý ty hlášky jsou fakt smrtící. Jeden bažant vaří rybu a z kastrolu vytáhne jenom kostru a druhej mu na to řekne tak ji pusť na svobodu! Masakr! 100% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Krásně bláznivé komedie s dnes již legendární skupinou snad nemůže nikdo jen tak opomenout, ve světě komiky si našly zasloužené místo. ()

Reklama

Reklama