Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedené pokračování úspěšného animáku o strašidlech. Naše dvě hrdličky mají svatbu a narodí se jim syn Denis. Hrabě Drákula samozřejmě chce, aby z něj bylo taky strašidlo. Jeho rodičům už na tom tolik nezáleží. Opět můžeme vidět spoustu povedených scén, o které se postará strašidelné osazenstvo hotelu. Johnny s Mavis se vydají do Kalifornie a Drákula Denise přeučuje. Bohužel se mu to ale moc nedaří. Vše se změní až po příchodu Drákulova otce Vlada na Denisovu narozeninovou oslavu. Nakonec ale vše samozřejmě dobře skončí a oni mohou dál oslavovat. "Ještě by to sem chtělo bluetooth. Jasně, Modrý Zube, pojď sem." :D ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Opět vtipná pohádka navazující na předešlý film. Druhý díl stejnojmenného filmu, překvapil tím, že jeho kvalita minimálně rovná kvalitě prvního filmu, což se u mnohých pokračování nezdaří. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou. Je to zábavné, rychlé, dost barevné vtipné a i dojemné. Prostě super odreagovací animovaná komedie pro dospělé a pohádka pro děti. Ve filmu bylo jasně vidět, kdo hlavně sponzoroval výrobu tohoto díla, Sony. Fakt hustá zábava. Nemohu nic jiného, než doporučit. Český dabing tentokrát nesklamal. BLOBÍK byl nejlepší. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, u kterého jsem bavil po celou dobu, a to se mi už pěkně dlouho nestalo a hrozně se v létě těším na trojku. Jednička se mi také tenkrát hodně líbila, tak tedy nechápu, proč jsem si dvojku tak dlouho šetřil, ale stálo to za to. Doufám, že i napotřetí to Sandler a jeho crew zvládnou na jedničku. ☺️ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Mein got! Na tohle už jsem starý!" Tam kde Hotel Transylvánie jedna skončil, tak dvojka hned navazuje. Mavis a Johnny mají dítě a tak je potřeba zjistit, zda je to taky upír, a nebo „jen“ člověk. Drákula „Drak“ tak musí opět sezvat svojí partu (Frankensteina, Vlkodlaka, Neviditelného muže a Mumii), aby mu pomohli s výukou strašení. Tohle je další důkaz, že dvojka může překonat jedničku. Moc jsem se těšil a dostalo se mi skvělého humoru v podání těch nejsympatičtějších strašidýlek! Krutopřísná animace, humorné gegy a doslova a dobře upečená dvojka se vším všudy. Staré postavy mají více prostoru a je vidět, že když necháte tuhle partu samotnou, tak že to dokáže slušně rozjet. Některé fórky neztrácejí šťávu ani po několikátém opakování (Blé, blé, blé), a naopak scénář dokáže vykřesat originální a trefný humor. Tudíž trailer nelhal a HT2 mě skutečně pobavil. Je pravda, že s titulky se mi to bude líbit ještě více, ale málokterý animák dokáže takhle bavit. Jsem zvědavý, zda další pokračování bude opět lepší. Je to bomba a chci trojku! (88 %) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla průměrná, no tohle je ještě průměrnější, ale kvalitu alespoň v podobě vtipu, který je tu klíčový si to udrželo. Příběh takměř o ničem jako předchozí díl, což je pro mě neodpustitelné. Chápu, že animované filmy jsou hlavně pro menší diváky, ale pokud to srovnám z dokonale vystavěnými příběhy Ledového království, Hledá se Nemo, V hlavě, Toy Story a mnohých dalších působí to jako ubohá snáška komediálních scének naházených ledabyle za sebe. Vtip a vizuální nápaditost, jediné, co tenhle film drží nad vodou. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Na začátku filmu, když se fotí svatební fotografie, není nikdo z upírů na pořízených fotografiích vidět. Vzhledem k tomu, že fotografie funguje na stejném principu jako video, by tedy upíři neměli být vidět ani na videích. Později ve filmu jsou ovšem upíři viditelní na záběrech bezpečnostních kamer a video hovorech přes mobilní telefon. (hansel97)
  • V druhém pokračování Hotelu Transylvania je řada odkazů na historii hraběte Drákuly. Nejstarší upír, tedy Draculův otec, se ve filmu jmenuje Vlad - stejně jako valasšký kníže inspirující Brama Stokera k prvnímu románovému zpracování upírské legendy. Jeho poskok, vampírské stvoření zcela zavrhující lidskou rasu, se ve filmu jmenuje Bela ... a prvním představitelem Draculy na plátně se stal legendární Béla Lugosi. (ČSFD)
  • Na začátku a na konci filmu hraje „I'm In Love With a Monster“ od Fifth Harmony. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama