Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Bohužel už to není tak bombastické jako jednička. Přišlo mi, že tohle pokračování má špatný příběh, děj, který se točil okolo Mavis a Johnnyho syna se mi moc nelíbil. Lepší bylo, když byli jenom oni dva. Už zde není ani tak výrazný soundtrack. I tak to ale dokáže zabavit, hlavně druhá polovina filmu byla celkem akční, což mi sedlo. Nevím jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, asi to prubnu na čtyři. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Jé, ta je roztomilá... Zab ji." Určitě lepší než první díl, ten mě totiž ukrutně nebavil. Dabing je sympatický, většinu vtípků si užijí i děti (čistě dospěláckých jokeů je tu poskrovnu a točí se převážně kolem typických rodinných klišé) a amimace, ač postrádá geniální pixarovský smysl pro detail, se rozhodně nemá, za co stydět. Chcete-li čistě odpočinkový film, pokračování "Hotelu Transylvánie" je pro vás tím pravým.;-) Nejsou to sice čisté 4*, ale co. Bavila jsem se. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipné pokračování komerčně úspěšného snímku připomínající Adamsovu rodinu, akorát v animovaném a zběsilejším podání. Ovšem dobře rozjetá laťka humoru v první půli filmu sklouzla v druhé půli do ohraného a kýčovitého stereotypu, hlavně co se týče opětovné akční lince, kterou v moderních animovaných filmech moc nemusím. Dále pak slaďoučký happyend, kde všechno zlé v dobro se obrátí. A nakonec všeho Shrekovská závěrečná disco párty, se kterou se nám hlavní hrdinové loučí. To jsou jedny z mnoha atributů, které na dnešních animácích nesnáším! Každopádně se vyplatí druhý Hotel Transylvánie zkouknout, už jen kvůli kvalitním vtípkům, které si pro nás autoři připravili. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

vteco 

všechny recenze uživatele

V očekávaném pokračování ze strašidelného hotelu se prostor pro zajímavější příběh či pointu viditelně zmenšil a více místa se naopak uvolnilo pro veliké množství vtípků a gagů. Hotel Transylvánie 2 se bohužel snaží chovat jako nadčasový animák a svou obsáhlou modernizací, čímž myslím např. sociální sítě, smartphony apod., je místy spíše otravný. Na druhou stranu dává prostor všem skvělým vedlejším postavám a většinu času jednoduše baví. [70%] | Kino ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Potenciál zajímavých postav využit na 50%, vtípků málo a slabých, animace sice lepší, ale co bylo v jedničce originální a zábavné, je tady už provařené. Každá scéna je ohavně předvídatelná a tím pádem i nudná. Klasická sestupná tendence s tím, že trojka už by mohla být tragédie stejně, jako třeba u Lovecké sezóny. Pro děti do 10-ti let možná dobrý, ale pro dospěláky slaboučké. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Na začátku filmu, když se fotí svatební fotografie, není nikdo z upírů na pořízených fotografiích vidět. Vzhledem k tomu, že fotografie funguje na stejném principu jako video, by tedy upíři neměli být vidět ani na videích. Později ve filmu jsou ovšem upíři viditelní na záběrech bezpečnostních kamer a video hovorech přes mobilní telefon. (hansel97)
  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)
  • Při scéně, kdy Mavis s Johnym odjíždí na dovolenou a Dracula se objímá s Johnym, má nehty krátké. V další scéně ale už zase nemůže ovládat mobil kvůli dlouhým nehtům. (Deli3)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama