Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martina Kilianová se má vdát za Arndta Solm-Waltingena. Její snobská matka a otec plánují svatbu desetiletí obrovskou a honosnou. Martinini rodiče, kteří se na svatbu těší více než jejich dcera, však netuší, že vysněný šlechtický ženich je bez peněz. Když Martině vstoupí do cesty přitažlivý mladý veterinář Erik Wilcken, celý honosný svět odhodí. O rok později se svatba připravuje znova tentokrát však s Erikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele

To si takhle ženská odjede na venkov, zatímco její chlap, který mi přijde docela fajn, jede na důležitou obchodní schůzku, aby se oba mohli mít dobře. Na venkově navštíví bláznivou tetu, která u sebe ubytuje jakéhosi zkrachovalého čmárala, se kterým chce z bůhvíjakého důvodu dát svou neteř dohromady. Ta tedy začne postupně na správného týpka kašlat a sbližuje se s oním přecitlivělým smutným mužem... Jak to dopadlo? Nevím, dál jsem nekoukal... ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Další sladké sousto od Skopčáků. Tentokrát o blonďaté běhně, robotovi a naprostém blbečkovi. Robot neudělá nic, blbeček bude mlít o lásce a běhna několikrát slíbí věrnost a nakonec zdrhne. Vše dokonale zapadá do formy pro stovky další filmů á la Lindström, Pilcher a další tvůrkyně se spoustou volného času, žádným talentem a už vůbec ne s nějakými originálními nápady. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama