Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Cato (Orson Welles) vedie v malom mestečku Lilith kdesi v zapadnutom kúte Kalifórnie miestnu fabriku na výrobu hračiek. Nie sú to však nejaké obyčajné hračky; tieto majú čarovnú moc, slúžia na prinavrátenie mŕtvych k životu. Práve do tohto mestečka sa sťahuje jeho zamestnanec Frank Brandon (Michael Ontkean) s manželkou Lori (Pamela Franklin). Tá nedávno potratila a tak si chce odpočinúť od ruchu veľkomesta a zotaviť sa. Netuší, že sa má stať prostriedkom na oživenie Catovho mŕtveho syna. Ako sa pobyt Lori v mestečku predlžuje, jej noví priatelia sa jej páčia čoraz menej... (beso74)

(více)

Recenze (4)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak atmosféru to místy nemá vůbec špatnou, spíš jí zabíjí (i přes onu krátkou stopáž) roztahanost poměrně jednoduchého příběhu. V paměti mi ale jistě zůstane mrazivý závěr, který se s hlavní postavou vůbec nesere! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je pozliepaný zo všetkých možných sektárskych klišé, ale je predsa len obstojný. To režisér Bert I. Gordon...je proste Bert I. Gordon a kto má čo to od neho napozerané, ten pochopí koľká bije. Čakal som aspoň nejaké tie béčkové hororové triky a masky, ktoré by snímok trochu pozdvihli, ale je to len matná konverzačka s ( asi ) jediným vizuálnym efektom. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Necromancy“ je v konečném důsledku jen jedno velké hororové klišé, které v sobě nenese nic originálního, ale vlastně ani nic děsivého. Orson Welles zde má být zajímavou figurou a sem tam se mu i herecky daří tu nudu rozvířit, ale film nemá dostatečnou sílu ani potenciál, aby to tak silná postava pozvedla. Prostě i on v tomhle snímku zaniká, a tak zde není nic, co by vás dostalo. ()

Reklama

Reklama