Reklama

Reklama

Horalové

(seriál)
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2012, 44 min

Hudba:

Aaron Kaplan

Hrají:

D.B. Sweeney (vypravěč), Jon Rand (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

V Americe dodnes existují lidé, které živí země; živobytí pro své rodiny zajišťují lovem a chytáním zvěře do pastí. Jsou to Horalové. Jejich přežití závisí na letitých, po staletí zdokonalovaných schopnostech.Tato série představí vybrané muže od Apalačského pohoří přes Skalisté hory po Aljašku, bude sledovat jejich souboj se zimou, během níž se snaží sehnat obživu a peníze, které k přežití nejstudenějšího ročního období potřebují. Ať už je pohání idealismus nebo odkaz předávaný z generace na generaci, tito obyvatelé hor mají společnou prostou potřebu přežít. Sledujte horaly, jako je Eustace Conway a Tom Orr, jak svádějí souboj s přírodními živly a snaží se udržet naživu sebe i své rodiny v těch nejnehostinnějších oblastech Ameriky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Frog.cz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad,potvrzuje to že opravdu všude žijí lidi ať je tam život sebedrsnější a tady ten uživatel co se nad tím tak pohoršuje by tam nepřežil ani 5 minut :-) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Několik exotů předvádí důsledky sociopatie v praxi. Zatímco jsem měl tu čest sledovat, jak se potulují po kopcích, svačí vačice a místo toaletního papíru užívají nehty levé ruky, leknutím mi několikrát vypadla stříbrná lžička! Vyděšeně se nyní vinu k sadě hedvábím potažených termoforů, opěvuji bidet, láskyplně mnu krabičku od antacidu a na jediného příslušníka divoké přírody, se kterým vcházím běžně do styku, pokřikuji: ,,Stará, dal bych si kakajíčko na nervy!" ()

Reklama

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Morgan ke komik. Odejde na Aljašku, aby byl od civilizace, ale následně tam přináší její vydobytky jako zimní oblečení, pušku, letadlo, plánuje rozvod vody... ()

Anubiska 

všechny recenze uživatele

Poutavá reality šou. Nejde než obdivovat odvahu a vytrvalost těch lidí. Život v horách je tvrdý,ale svoboda holt něco stojí. ()

Galerie (115)

Reklama

Reklama