Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ušlechtilý hrabě Riccardo D'Arce (Lex Barker) je křivě obviněn z vraždy svého přítele Cira, syna knížete Herzoga di Pallanza. Svou nevinu se snaží dokázat nejen pro očištění šlechtického jména, ale také kvůli Biance (Annie Alberti), dceři knížete, s níž je tajně zasnouben. Do cesty se mu však postaví hrabě Fosco di Vallebruna (Livio Lorenzon), který by rád získal pro sebe Biancu i trůn. (vesper001)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Neduživé stredoveké dobrodružstvo s hereckým magnetom (Lex Barker) sa môže pochváliť slušnými kostýmami a občasnou akciou, silnejšie hodnotenie ako priemer je veľkou odvahou. Druhá recenzia. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pozor, přátelé, končí veškerá legrace. Připravte se na nejhorší. Tento pořad není vhodný pro děti a mladistvé. Lex Barker je si stále podobný: 193 cm nízký, urostlé oči, modrá postava, ALE má bradku. Jo. Hraje si zas na Robina Hooda (klobouk s peřím, luk a kamizola), protentokrát podezřelého z vraždy, a v příběhu hraje asi osmé housle. Je to docela zábava, ale ta bradka mě štve. Když už mu něco takového narostlo, měl by si v čelním záběru přidržovat před ústy alespoň kapesník… :) ()

Reklama

Reklama