Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 7

Recenze (572)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NAPADLO TĚ, CO BY SE STALO, KDYBY SE VŠICHNI GÉNIOVÉ, UMĚLCI, VĚDCI, TI NEJKREATIVNĚJŠÍ LIDÉ NA SVĚTĚ, ROZHODLI SVĚT ZMĚNIT?…“ /// Ten jejich svět budoucnosti je pastvou pro voči. Je tady snad víc nápadů, než v Bessonově Pátým elementu. Kdybych se mohl jenom „divit“, jako v tý první hoďce, bylo by to fajn. Jenže vono to místo zvyšení votáček začíná nudit. Každej se snaží něco říct, padoušskej někaolikaminutovej (trochu kecám!) monolog je jistě srozumitelnej dětem bez rozdílu věku a jestli Země přežije je patrně jedno i scénáristům, hlavně prej ať už to maj (všichni) nějak za sebou. Takže, jestli rádi posloucháte a bojíte se o Zemi při každým hromu a blesku – je vaše volba jasná! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se slzou v oku vzpomínám na robota (kuchyňskýho? Ale vono je to vlastně jedno…). 2.) Mám anténu, která zachytává subprostorové i transdimenzionální frekvence. 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trošku som sklamaný. Alebo možno ani nie sklamaný, ale proste mi to nejako nesadlo. Bolo vidieť, cítiť a doslova to kypelo s Tomorrowland, že to robil Brad Bird, ktorý sa vždy prezentuje svojou hravosťou a nápaditosťou. Podobne bolo tomu aj tu a bavilo ma to, ale aj keď postavy boli dobre obsadené nejako ma nelákalo naháňať sa s nimi za ďalšími, dobrodružstvami a nástrahami. Pekná Britt Robertson, pekná hudba a vizuál, ale možno keby to bolo kratšie ma to o niečo viac upúta. 70% - 3* ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděno v rámci simply escort missin, protože ač je to k nevíře, dnes je v tom množství stále problematičtější najít koukatelný film pro odrůstající omladinu. Jasně, někdo namítne, že jsou toho všude mraky všech žánrů. No právě! Jenže když se budete pořád cpát hamburgery z Mekáče, poděláte si nejen zažívání a to samé si myslím o Netflixu, HBO  a dalších filmových fast foodech. Ty vám podělají myšlení.  Vše je tam po všech stránkách korektní, přibarvené a aromatizované, až je z toho člověku co ještě pamatuje pořádné filmy v kinech blbě jen se podívá na menu. A tak raději sahám do starších vod, kdy byl svět ještě relativně v pořádku Mám ověřeno nejen na filmech, že onen přelom kdy začala vládnout debilita mohl být tak kolem roku 2010. Tohle bylo točeno 2015  a jelikož mi to nějak uniklo a viděl jsem před nedávnem z filmu zajímavý monolog Hugh Laurieho, říkal jsem si, že to nemusí být blbé. Navíc se to zdálo být po vizuální stránce zajímavé i pro zbytek diváctva, takže včerejší večer patřil Zemi zítřka. Začátek je super a když mladý vynálezce vyleze z klasického autobusu Greyhound uprostřed šedesátých let na  výstavě, chrochtal jsem si blahem... No nevím, zda to bylo právě těch 5 let přes ten rok 2010 nebo něším jiným, film je blbost. Překombinovaná, podivná a zaujal mne z něj skutečně jen ten monolog Hugha Laurie. Ten už jsem ale viděl, takže sledování byl zabitý čas. Docela mne zaujalo, že se v téhle mírně angažované ptákovině objevil i pan Nespresso What Else... Házím dva vodznáčky do obilného lánu . * * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi sice zježily všude chlupy jak jsem uslyšel Český dabing a viděl produkci Walt Disney, ale nakonec film předčil má nízká očekávání a bavil jsem se nadprůměrně. Do první půlky jsem byl lehce dezorientován kvůli retrospekci, ale poté jsem si zvykl a přistoupil na tvůrčí hru, že se jedná o Teen Sci-fi, nikoli o temný trhák, v kině převažovaly děti. Slušné efekty, úchvatný svět zítřka ( Obdivuhodné atrakce a nápady), poměrně neokoukaný námět, příjemní herci a slušné tempo. Highlightem byl definitivně útok robotů na Georgeův dům, který svými vynálezy a vychytávky všechny přechytračil. PS: Potěšilo cameo Keegena Michaela Keye. 70% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

70% Náhodou, mňa to bavilo. Síce tu ide viac o myšlienku ako nejaký scenár, ale fakt sa mi páčila dravosť filmu. Naháňačky s robotmi boli ako za čias MATRIXU a mladá Raffey Cassidy je rovnako cool ako bola kedysi Chloe v KICK-ASS. Clooney a Robertson možno hrajú až príliš predpisovo svoje šablónovité postavy (zatrpknutý vedec, naivná teenagerka), ale fakt to odsýpa. Aj to posolstvo mi sadlo... ()

Galerie (169)

Zajímavosti (12)

  • V obchode so sci-fi figúrkami je možné vidieť mnoho Star Wars predmetov, ktoré patria pod spoločnosť Walt Disney. Vo viacerých záberoch je možné vidieť okrem Stormtroopera, Dartha Vadera, rôznych SW plavidiel aj známeho robota R2-D2. (fefee)
  • Mezi věcmi, které vrací hlavní hrdince na policejní stanici, je i balíček žvýkaček Beemans. Stejný balíček žvýkaček hodí v závěrečné scéně filmu Rocketeer (1991) vynálezce Rocketeerovi při předávání letadla s dovětkem: „Never fly without this.“ (Sir Thomas)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama