Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu...malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta kapičku zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií! Zemí plnou nenávisti, korsických nacionalistů, až moc horlivých policistů, podvodných taxikářů, nepříjemných číšníků a otrávených zaměstnanců. Naštěstí se seznámí s Marianne, mladou pěknou reportérkou, která si je má za ubohé nelegální přistěhovalce a snaží se jim ukázat druhou stránku Francie...pohostinnou, krásnou zemi plnou milých lidí, kde je tak jednoduché žít. Vive la France! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vcelku fajn komedia, ktora nezaprie, ze sa autori zrejme skutocne nechali inspirovat komercne uspesnym Boratom. Pri inspiracii to vsak konci, nakolko zvysok toho, co sa deje na obrazovke, je celkom slusny ulet. Nechybaju rozne foriky a hlavne vam bude coskoro jasne, ze napr. taka Korzika je Korzika, Marseille je Marseille, to znamena, ze v ziadnom pripade sa ani jedna destinacia vlastne nenachadza vo Francuzsku ;). Nehovoriac o tom, ze Pariz je Pariz, t.j. uplne ine kafe, nez zvysok "nejakeho" Francuzska. Kazdopadne, veza Eiffela sa skutocne nachadza v Parizi a o to cely cas ide. Problem je akurat v tom, ze kym sa tam dvojica nasich taboulistanskych hrdinov dostane, zazije zrejme najdivokejsi vylet svojho zivota v ulohach buducich mucednikov. Nuz... v globale ide o prijemnu europsku komediu, ktora sice cloveka zrejme nedostane od smiechu do kolien, avsak rozhodne pobavi. 60%. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Já jsem bavil. Dabing je na docela dobré úrovni, i když předpokladam, že některé slovní obraty jsou do češtiny nepřeložitelné. Humor jemnější než u Borata, ale podobné kategorie. Celkově hezká reklama na Francii, která vlastně neexistuje!;-) Protože Korsika je Korsika, Marseille je Marseille, Jihozápad je Jihozápad a Paříž je Paříž. isabelle Funaro je pěkná Francouzka. Hned by se cizinci pro ni stali teraristi, teroristi, turisti. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina mě bavila. Dva ňoumové z ministátu kdesi mezi Afghánistánem, Kyrgizstánem a Ázerbajdžánem letí do Francie, aby zlikvidovali Eiffelovku, ale díky stávce dispečerů přistanou na Korsice a začíná jejich strastiplné tažení na Paříž. Hromada typicky francouzských střelených gagů, spousta hlášek a nakonec i dvojice boratovských herců měla něco do sebe. Navíc jsem zjistil, že Francie vlastně neexistuje. :D Druhá polovina už se nese v rovině povinného prozření, že ten západní svět není vlastně tak strašný a tudíž ubývá i situačních scének a film místy nudí. Nicméně pozitivní dojmy převládají. 60% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tuhle francouzskou komedii jsem se těšil, protože v ní hraje Michaël Youn, který se mi v posledních filmech hodně líbil. No ale bohužel, byla to slabá komedie, člověk se při ní zasmál jenom párkrát, většinu času to vůbec vtipné nebylo a dost mi vadil ten přízvuk. Ale i přesto jsem na to v pohodě dokoukal až dokonce, bylo to celkem zajímavé, i když málo vtipné. ()

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší u žánru komedie je představa se vůbec nezasmát, a to je přesně tento případ. Naprosto nesmyslné situace, kopírující Borata, který je v tomto žánru zkrátka jedinečný. Většinou filmy dokoukávám do konce a pak hodnotím. U tohoto to prostě nešlo. Hodina utrpení byla na mě až příliš. Nikdy jsem si nedokázal představit francouzskému filmu dát Odpad!, ale vše je jednou poprvé. Hrůza děs a běs ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama