Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu...malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta kapičku zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií! Zemí plnou nenávisti, korsických nacionalistů, až moc horlivých policistů, podvodných taxikářů, nepříjemných číšníků a otrávených zaměstnanců. Naštěstí se seznámí s Marianne, mladou pěknou reportérkou, která si je má za ubohé nelegální přistěhovalce a snaží se jim ukázat druhou stránku Francie...pohostinnou, krásnou zemi plnou milých lidí, kde je tak jednoduché žít. Vive la France! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

provitamin 

všechny recenze uživatele

V kine nás bolo len 5 a možno by sa nakoniec ani nepremietalo, ale dve holky povedali že prišli až z Komárna, čo je skoro tak ďaleko ako Tabulistan odkiaľ pochádzajú obaja hlavní predstavitelia filmu, tak sa teta našťastie zľutovala a vpustila nás do kina. Teda neviem či našťastie alebo nanešťastie, lebo keď je komédia zúfalo nevtipná, humor je silený a založený na výzore a prízvuku dvoch akožeteroristov, tak asi sa niekde stala chyba. V prvej polovici to bolo utrpenie pozerať, našťastie potom prišlo pár momentov, ktoré to aspoň vytiahli z kaluže do blata. Jednak francúzština ako jazyk sa mi páči a niekoľko francúzskych pesničiek bolo celkom fajn a taktiež záver keď sa už trojica vrátane reportérky blížili k Eiffelovke nebol až taký zlý. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se bavil tolik, jak při sledování traileru. Čekal jsem víceméně stejnou nebo podobnou komedii jako bylo Oui, šéfe (nemyslím stejnou dějově ale v humorném stylu), ovšem nedostal jsem ani z poloviny to, v co jsem doufal. Jaká škoda. Film uplně špatný není, ovšem na komedii jsem se zasmál až příliš málo, i když děj měl rozhodně co nabídnout. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Borat to není, ale jinak to bylo slušné. Dělat si prdel z muslimáckého terorismu není vskutku jednoduché. Vzhledem k tématice zanechává tato jinak skvělá komedie hořkou pachuť, když si uvědomíme, že na světě jsou tisíce podobných debilů, kteří jsou schopní kdykoliv odpálit bombu. Ta slečna Funaro stála za to a nečekaně ujeté finále taktéž. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako tu už bolo mnohokrát spomínané, je to francúzsky Borat, alebo skôr PoloBorat. Ak sa chceli tvorcovia pustiť týmto smerom, aspoň vzhľad predstaviteľov mohli zmeniť, nech to nevyzerá ako totálna kopírka. V každom prípade ale napriek prvotnej skepse musím uznať, že mnoho vtipov vyšlo naozaj na jednotku, niektoré situácie ale nie sú celkom podarené, čiže dokop to dáva taký stred. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Trošku jako Borat, trošku jako Eurotrip, trošku jako parodie na Al-Káidu. Čekal jsem buranskou komedii plnou fekálních vtípků a dočkal jsem se jenom z části. Z té druhé jde o docela chytrou satiru na nectnosti francouzských obyvatel a reálie země obecně a občas se rýpne i do muslimů. Já jsem se bavil výtečně. Od úvodního fackovacího tance, až po konečný fackovací tanec. A kdyby byl humor ještě trošku inteligentnější, tak by to bylo i za plný počet. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama