Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu...malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta kapičku zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií! Zemí plnou nenávisti, korsických nacionalistů, až moc horlivých policistů, podvodných taxikářů, nepříjemných číšníků a otrávených zaměstnanců. Naštěstí se seznámí s Marianne, mladou pěknou reportérkou, která si je má za ubohé nelegální přistěhovalce a snaží se jim ukázat druhou stránku Francie...pohostinnou, krásnou zemi plnou milých lidí, kde je tak jednoduché žít. Vive la France! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě skvělé a do "Borata" to má neskutečně daleko, nedokáže vás to takovým způsobem odrovnat, ale sem tam se ústřední dvojici povede nějaký ten vtip, který vůbec není špatný. Tyhle kulturní rozdíly jsou prostě zábavné, ale tady tomu ještě chybí docela dost k dokonalosti a ke skutečně vtipnému filmu. ()

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší u žánru komedie je představa se vůbec nezasmát, a to je přesně tento případ. Naprosto nesmyslné situace, kopírující Borata, který je v tomto žánru zkrátka jedinečný. Většinou filmy dokoukávám do konce a pak hodnotím. U tohoto to prostě nešlo. Hodina utrpení byla na mě až příliš. Nikdy jsem si nedokázal představit francouzskému filmu dát Odpad!, ale vše je jednou poprvé. Hrůza děs a běs ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Borat to není, ale jinak to bylo slušné. Dělat si prdel z muslimáckého terorismu není vskutku jednoduché. Vzhledem k tématice zanechává tato jinak skvělá komedie hořkou pachuť, když si uvědomíme, že na světě jsou tisíce podobných debilů, kteří jsou schopní kdykoliv odpálit bombu. Ta slečna Funaro stála za to a nečekaně ujeté finále taktéž. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme nerozlučný, ne? Jako pasák a stádo, jako ženská a knír, jako děcko a granát, jako láska a ovce." Dva idioti ze země, kterou neumí najít ani Google, vyrazili poslat k zemi věž Eiffela a já se děsil příchodu největší debility v dějinách žabožroutství. Naštěstí se tak nestalo, protože povedené vtípky o kousek přetlačily ty trapné, Isabelle Funaro si tu svobodomyslnou francouzku střihla naprosto skvěle a také jsem obdržel jeden skvělý návod na spáchání sebevraždy - navléci si dres Paris St. Germain uprostřed Marseille. Takže za mne celkem spokojenost a na závěr si zopakujme deset nejpoužívanějších froncijských slov: 1) Dobrý den. 2) Jak je? 3) Kretén. 4) Vocas. 5) Debil. 6) Kurva. 7) Prdel. 8) Putin. 9) Hovno. 10) Na shledanou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina mě bavila. Dva ňoumové z ministátu kdesi mezi Afghánistánem, Kyrgizstánem a Ázerbajdžánem letí do Francie, aby zlikvidovali Eiffelovku, ale díky stávce dispečerů přistanou na Korsice a začíná jejich strastiplné tažení na Paříž. Hromada typicky francouzských střelených gagů, spousta hlášek a nakonec i dvojice boratovských herců měla něco do sebe. Navíc jsem zjistil, že Francie vlastně neexistuje. :D Druhá polovina už se nese v rovině povinného prozření, že ten západní svět není vlastně tak strašný a tudíž ubývá i situačních scének a film místy nudí. Nicméně pozitivní dojmy převládají. 60% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama