Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Film poskladaný z hromady vtipných scénok, ktoré sú síce zameniteľné s inými filmami s Budom Spencerom a Terence Hillom, ale zábavné sú kráľovsky aj tak. Problém nastáva vo chvíľach, keď sa miesto humoru dostáva do popredia príbeh. Ten je tu takpovediac prebytočný a film len naťahuje. 7/10 PS: Stanica Film Plus, na ktorej som Joea pozeral sa veľmi nevytiahla, keď film uťala desať minút pred koncom, lebo sa už mal začať ďalší program. Toto som ešte nezažil a dúfam, že už ani nezažijem. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a sympatie. Videl som to prvýkrát na dovolenke s rodičmi v Piešťanoch, kde bolo obrovské plátno a my sme dostali posledné lístky. Sedel som v prvom rade úplne na konci a pamätám si, že sa na mňa furt pozerala kolosálna tvár Buda Spencera. Z filmu som veľa nemal, ale kamošom som rozprával aké to bolo perfektné. Teraz už film stratil svoje predošlé čaro. Stále je to však lepšie ako súčasný večerný program v TV.. ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Bratři Trinity (Terence Hill) a Bambino (Bud Spencer) přijíždí navštívit své rodiče. Ti Trinityho přesvědčují, aby se stal zlodějem koní, stejně jako jeho bratr. Trinity nakonec souhlasí a odjíždí do města společně s Bambinem. Ve městě se jim podaří vyhrát slušnou sumu peněz v pokeru a tak sí koupí luxusní oblečení, načež je všichni začnou považovat za federální agenty... Pokračování snímku Pravá a levá ruka ďábla se nese ve stejném duchu jako první díl. Nechybí tak rvačky, trefné slovní přestřelky, ochrana nevinných, skvělá melodie bratrského dua De Angelis, věrný Ricardo Pizzuti a fazole. Trinity a Bambino jsou zde prostě sympaťáci, kteří sice nejsou žádní svatoušci, ale nakonec se postaví na stranu dobra. Dvorní režisér a scénaritsta v jedné osobě Enzo Barboni poprvé (a ne naposledy) použil zápletku se záměnou, kdy jsou oba hrdinové považování za někoho jiného, což má za následek spoustu zábavných situací. Maly unavený Joe je tak natočen přesně v duchu klasických komedií dua Hill-Spencer a stejně jako v případě Pravé a levé ruky ďábla o filmu mohu napsat, že se jedná o sympatický, vtipný a příjemný snímek. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Skutečně jedna z lepších komedií této dvojice. Ať už počítám filmy vsazené do současnosti nebo westerny. Skutečně velmi zábavné. Navíc mě potěšil děj, protože držel linku a neodbočoval, ani se neztratil. Sice na konci byla opět nekonečná bitka s velmi známou choreografií(jeden by řekl, že si to vymýšlí sami), ale to k tomu patří. Prostě dobré. v tomto žánru jeden z lepších. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Spolu s pravou a ľavou rukou diabla to považujem za vrcholné diela s Budom Spencerom a Terencom Hillom. Ich hlášky a scény sú nezabudnuteľné. Scéna v salóniku pri kartách, spoveď, či obed v luxusnej reštaurácii..to sú veci, ktoré človek len tak nezabudne. Tento film je klasikou a nemožno mu dať iné než plné hodnotenie. Na týchto komických scénach sa môžem baviť dodnes a aj sa bavím.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Scéna v restauraci rozesmála diváky v severní Evropě natolik, že značná část z nich musela být hospitalizována. (Jizni Tlapa)
  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama