Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V městečku Lucky Town se před časem usadil malý chudý cirkus, v němž účinkují pouze čtyři akrobaté. Ti však dokážou pravé divy, a proto si je místní lidé velmi oblíbili a nedají na ně dopustit. A právě mezi tyto hvězdy manéže jednoho dne vpadne Cat Stevens, který se snaží uprchnout Finchovi, největšímu grázlovi v okolí, a jeho mužům. Cirkusáci raněného muže ukryjí ve svém karavanu a ochrání ho před pronásledovateli. Tím se však zapletou se do nebezpečné hry s Finchovými zabijáky. A jejich odveta a na sebe nenechá dlouho čekat. Zákeřně zavraždí nejmladšího z akrobatů, jenž náhodou zůstane na okamžik sám. Cat, který se jakž takž zotaví, proto Hutchovi navrhne, že mu na oplátku pomůže dostat Finche. Spolu se šerifem pak nastraží na všechny lotry důmyslnou léčku. Ovšem ještě dříve, než zločinci skončí za mřížemi, dostanou od Cata a Hutche pořádně za vyučenou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je film s Budem Spencerem a Terencem Hillem, který mě zatím bavil ze všech nejméně. Je to western, ale takový western celkem plochý, přímočarý, který se až zbytečně nemůže rozhodnout, jestli se bude brát příliš vážně, anebo jestli bude komedií. Asi by se mi to líbilo i víc, kdyby se těch komických prvků v tomhle filmu úplně zbavili. ()

Heavyman

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s Budem a Terencem co jsem kdy viděl. Kde byl nějakej švih co jejich filmy mají a o ději ani nemluvím. A do toho ti odporní liliputáni ty mi to zhnusili úplně nejvíc, ještě jsem nikdy neviděl tak hnusný liliputány. Málem jsem zapomněl a taky nejhorší dabing s touhle dvojkou co jsem slyšel....to snad namlouval všechny jeden člověk a jen si občas přidržel nos, aby to znělo trochu jinak. Je neuvěřitelné, že hned o rok později vznikla Pravá a levá ruka ďábla, což považuji za jejich nejlepší film. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Boot Hill je pahorok u pohoria Tombstone, kde bol zalozeny cintorin ... film sam o sebe nic moc, dvojka BS/TH prerazila az talianskymi blaznivymi komediami. Toto je western, nechapem to zaradenie komedia. Rvacky su fraskovite, o nicom, touto cestou by BS a TH neprerazili nikdy, westernovych drsnakov bolo vtedy na mraky : 30 % ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Keď idem pozerať komédiu v ktorej hrá Bud Spencer A Terence Hill, tak čakám humor, ale toho som sa nedočkal. Je to vážny western na americký spôsob a mňa to teda nebavilo. V onej dobe to bol isto dobrý film a hlavne keď sa neočakával humor, ale teraz je to podpriemer. A čo robil a kde bol Spencer? Prvých 30 minút som si ho nevšimol. Tento film ešte bol v poho v 90tých rokoch po revolúcií, ale vážne dnes je to nuda, ktorá sa stráca v konkurencii. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Plnohodnotný vážně braný western s Hillem a Spencerem v roli dvou společníků, kteří se společně s odvážnými cirkusáky postaví bandě, která odírá vesnici o majetek a jde Hillovi po krku. Nijak zvláštní western je natočen typicky pro 60. léta a ničím nevybočuje z rámce starých klasických westernů, dokonce ani spolupráce Spencera s Hillem ničím nezaujme (ale ani neurazí). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Překlad českého distributora není příliš trefný. Boot Hill neznamená v tomto případě Kopec bot, ale tzv. „hřbitov obutých“, jak byly na divokém západě označovány hřbitovy pistolníků, kteří zahynuli v souboji a tedy zemřeli obutí. (Landauer)
  • Woody Strode (Thomas) získal za 10týdenní natáčení 75 000 amerických dolarů, což je velký skok oproti filmu Profesionálové (1966), kde si vydělal za týden jen 1 000 dolarů. (noelcoward73)

Reklama

Reklama