Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film dvojice Bud Spencer - Terence Hill. Když jsem to viděl prvně, smál jsem se, až jsem upadl na zem. Nejlepší je scéna kdy Bud Spencer dělá hluchoněmého. P.S.: Neodmyslitelnou složkou filmů této dvojice je skvělý český původní dabing. A u tohoto filmu to platí dvojnásob. S původním dabingem (Skopal + Schánilec) za 93%, s tím novým, který zabil polovinu hlášek, sotva za 60%. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších Spencerovek&Hillovek, samozřejmě s se starším dabingem, kde byly parádní hlášky, oproti novější verzi. Celkově film krásně ubíhá. ,,Řekni to radši ty, máš silnější hlas!" ,,Chceš žvejkačku?" ,,Jakou máš?" ,,Formaldehydovou." • ,,Nechte ho bejt, je retardovanej!" •  ,,Už mi zbyla jenom vanilková!" • ,,Blázníš? Jsem odkojenej whiskou!" ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

1. Bud Spencer a Terence Hill dokazují, že jedna rána do zubů sice všechny problémy světa nevyřeší, ovšem rána do zubů kombinovaná s následným úderem na žaludek již ano. 2. Bud Spencer a Terence Hill jsou dokonalejší než bůh. Jeho mlýny melou pomalu, zato ty jejich velice rychle. Do pěti minut od spáchání špatného činu je padouch ztrestán. Mimochodem, z toho by si třeba taková Rowlingová mohla vzít příklad. 3. Co vznikne, když se zkříží Terence Hill s Budem Spencerem? Chuck Norris. A co vznikne, když se zkříží Terence Hill s papežem? Svatý kopeček u Olomouce. 4. Film názorně ukazuje, proč Itálie na rozdíl od Německa nikdy nemusela své ekonomice vypomáhat vyplácením šrotovného. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)
  • V druhej polovici filmu si Wilbur Walsh (Bud Spencer) a Matt Kirby (Terence Hill) idú vybaviť účty s najatým gangom chuligánov na štadión Orange Bowl. Tento štadión bol postavený v roku 1937, takže v období natáčania filmu oslavoval 40. výročie svojej existencie a toho času mal kapacitu pre vyše 80 000 divákov. Štadión sa objavil aj vo filme Superpolicajt (1980), v ktorom si taktiež zahral Terence Hill; a neskôr aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994). V roku 2005 bol poškodený hurikánom Wilma a hoci škody boli opravené, nakoniec sa o tri roky neskôr rozhodlo o jeho zbúraní, aby na jeho mieste vyrástol modernejší štadión. (AxelWers)

Reklama

Reklama