Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojtěch Dyk a Jakub Prachař provázejí slavnostním vyhlášením prestižní ankety z pražského Žofína. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Paity 

všechny recenze uživatele

Je jedno jestli to bude T-Mobile, B-Mobile na Xexecónica C4, pořád to bude pořad, který je točen v neskutečně chudých kulisách a trapným způsobem, že i ty milionáři co tam dostávají ty ceny si musí říkat, kdy už konečně vypadnou. ()

Mikel LetsGo 

všechny recenze uživatele

Je vidět,že naši fotbalisti jsou poslední dobou spíš mediální hvězdy, než ty sportovní..což o to, Peťa bubnuje pěkně,ale myslím,že jen s flašinetem to tam do té Brazílie těžko dotáhnem. Dyk je sice geniální, ale tohle bylo dost slabý a možná by se měl věnovat spíše tomu zpěvu. Celkově byl ten večer, až na pár světlých okamžiků, jeden velký hluchý moment! ()

Reklama

sinesis 

všechny recenze uživatele

Se třemi hvězdičkami jsem na vrcholu štědrosti a to jen díky moderátorům, kteří se snažili z publika kamenných ksichtů našeho sportovního světa vydolovat alespoň náznak života. ()

JUK_JANA 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem fanynka obou moderátorů, viděla jsem je několikrát ve spoustě divadelních i jiných vystoupení, ale tohle se zkrátka z méhlo pohledu moc nepovedlo. Záznam jsem dokoukávala na několikrát, jak jsem musela rozdýchávat větší či menší množství trapnosti... Možná, kdyby se vypnul zvuk, tak se zážitek zvýšil. Jediné jednoznačné plus pro mě - chytlavá písnička Brazília od kapely NightWork složená speciálně pro tento pořad. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě tohle se fakt nepovedlo. V čele dva bimbáskové, co o sobě prohlašují, že jsou teplí a nosí tepláky. Přehlídka nevkusu a trapnosti v plné kráse a za světel reflektorů. Naše fotbalové špičky jsou bohužel vylízané a doufam, že podobně na tom jsou jejich polovičky. Snad jen škoda, že Vydra svou ''kamarádku'' neukázal. Vystoupení Láhnuse bylo trapné, vystoupení Koháka bylo ještě horší. Bosák by se měl držet golfu. Štístko má štěstí, že aspon dobře vypadá, když už je trapnej. Dyk je fakt DICK. Jediné, co tomu chybělo bylo vystoupení nějaké echt agro-deathmetalové české kapely jako je třeba Doga, Alkehol, Walda Gang nebo Kabát revival..... Hmm, a to je asi vše z mého hit-listu ()

Zajímavosti (4)

  • V roce 2007 o oceněných hlasovali členové nově ustavené fotbalové akademie, do níž patří prvoligoví trenéři, kapitáni prvoligových týmů, reprezentanti s minimálně 25 starty v národním týmu, vítězové uplynulých ročníků a zástupci médií a svazu. (Paity)
  • Devět let po vzniku ankety časopisu France Football známé jako Fotbalista Evropy pro držitele Zlatého míče se redakce časopisu Stadion rozhodla v roce 1965 vyhlásit obdobnou anketu v Československu. První vyhlašování se konalo v Klubu novinářů v pražské Vinohradské ulici. V prvních letech o umístění v anketě rozhodovaly hlasy trenérů a sportovních novinářů. (Paity)
  • Nejvíce ocenění pro trenéra roku získal se obdrženými cenami Karel Brückner, dále s pěti Dušan Uhrin a třemi Jozef Chovanec a Pavel Vrba. (Paity)

Reklama

Reklama