Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucky Luke (Terence Hill), najrýchlejší pištolník Divokého západu. Iba on by dokázal dôkladne vyčistiť Daisy Town od všetkých zloduchov, ktoré v ňom doslova kazia vzduch. Teraz však mestu chýba vzrušenie. Aspoň to si myslia jeho obyvatelia. Z nevďaku sa rozhorčený Lucky Luke rozhodne ukončiť šerifstvo. Môže ho hoci aj kôň prehovárať, neostane tu už ani minútu navyše. Lenže sotva stihne opustiť mesto, už sa k mestu blížia iní. Starí známi bratia Daltonovci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Ezis 

všechny recenze uživatele

Jak znám indiány, tak si ty bláznivé scény s válečným malováním v podobě fotbalového dresu a značky "Netroubit" neskutečně užívali :-D Je dokonce možné, že si je sami vymysleli. Většina z nich je podle vzhledu odněkud z jihu, nejspíš jsou to Navahové. ---- Teda jak Terence Hill jezdí tryskem na koni a bleskově střílí od pasu, klobouk dolů... A na ty dlouhé pohledy do krajiny a klasické westernové oční souboje se taky perfektně hodí. ---- Nechápu ty komentáře tady, že film není ani moc vtipný. Vždyť je vtipy úplně nabitý. Nebo ve filmech běžně vídáte, jak pistolník dává umělé dýchání koni a soutěží se svištěm ve žvýkání fazolí? ---- Není to ani tak film jako komiks. Působí trochu kostrbatě a scény na sebe tak zvláštně navazují a nenavazují, jako by každá scéna byla čtyři políčka komiksu. A film je to takový nepopsatelný, něco mezi komiksem, komedií, westernem, romantikou a ekologií. Už jenom to, že vypravěče dělá kůň... Prostě pohodová, svérázná komedie, která vám buď sedne, nebo ne. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není plnokrevný Šťastnej Luke, on je to takový mix starého dobrého Terence z dob starých dobrých špageťáků s komiksem Lucky Luke. Tak tu máme staršího Terence v jeho klasickém bílém hávu, máme tu jeho humor. Nemáme tu úbor toho komiksového Luka, stejně tu nemáme jeho cigárko. Ale máme tu taky bandu tupých Daltonů, Sedmikráskov se svými obyvateli a milou milou Luka. No a nesmíme zapomenout na užvaněného koníka Jolly Jumpera. K tomuto filmu, stejně tak k celému seriálu se budu vracet vždycky rád. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na Terence Hilla jsem se zaměřoval zejména na jeho chrup, neboť mi neustále tanula na mysli případná věta ze Slovácka sa súdí "Kača Prútkova byla robka trochu obstarší (řezaly sa jí po třetí zuby!)". Děj nemá smysl hodnotit, jednalo se o koninu vyprávěnou koněm, a protože u koní oceňuju jen salám, a né scénáristické schopnosti, nijak mě to nenadchlo. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je pravda sympaťák, ale ta nuda, ta nuda. Snahy o vtipnost vyšly z 90 procent spíše v úsměvnou trapnost. Kdo mě naopak dostal byl Luckův kůň. Bělouše sice moc nemusím, ale to co koník předváděl, bylo opravdu skvělé a děravý kloubouk dolů. Hill natočil pěkné exteriéry, ale scénář zůstal trestuhodně prázdný a scéna oči alá Leone to fakt nezachrání - jen vynikne propastný rozdíl. Z předchozího je "poměrně jasné, že volím radší animové Lucky Luky. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tenhle film milovala, ale s postupem času, když člověk dospívá, vidí spoustu věcí jinak. Lucky Luke je fajn western, který v sobě skýtá prvky humoru, přesto je jasné, že o mistrovské kvalitě se mluvit nedá, a někdy jsou ty fóry dost vynucené. Aleee i tak bude T. Hill už asi na věky můj Luk s modrýma očima, výbornou melodií a se šílenými zvířaty =) 3,5 * Určitě. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • V záběru, kde se plíží puma poblíž spícího Lucky Luka (Terence Hill), se jednalo o divokou pumu. Vedle Terence Hilla umístili flákotu masa a poradili mu, aby se nehýbal. Puma si ho díky tomu nevšímala, nicméně později zaútočila na kameru. (NiaWolf)
  • Ve filmu si měl zahrát i adoptivní syn Terence Hilla, Ross. Tehdy ani ne sedmnáctiletý mladík se vracel do školy, když jeho auto dostalo smyk na náledí a narazilo do stromu. Ross byl na místě mrtvý. (ČSFD)

Reklama

Reklama