Lucky Luke

Šťastný Luke

Komedie / Western

Itálie / USA, 1991, 83 min

Terence Hill

Kdysi jsem na to chodil do kina pořád dokola. Nosil jsem stařičký světlý baloňák po dědovi a na prsou měl připíchnutou papírovou šerifskou hvězdu... A byl jako Lucky Luke :)(17.5.2004)

Na animák od Goscinyho to sice nemá, ale i tak tenhle film celkem ujde.(23.9.2004)

Vtipný špagety western, který se netváří nijak vážně, ale jistě sympaticky a vtipně. Předloha podle starého komiksu je převdena vcelku dobře. Terence Hill, režisér i herec jednom těle je v obojímm velmi dobrý. Taková odchárna.(26.8.2004)

Lucky Luke je klasika! Lepší ztvárnění bych si ani představit už nedokázal. Pamatuju si chvíle, kdy jsem úmyslně zaspával školu, abych si mohl další z dílů tohodle frajera natočit. A bylo mi jedno, že bych mohl mít neomluvené hodiny, což se taky stalo. jenže já se prostě pravidelně těšil na várku příjemných frajerských scén, které nemají obdoby. Terence Hill to vždycky uměl a dost možná věděl, že Lucky Luke na něj pasuje, tak si to taky sám natočil. A dobře.(17.7.2010)

Hrozně se mě líbilo začlenění humoru do filmu. Vypadalo to, že filmem jenom prochází, ale ve skutečnosti na něm stál celý stál příběh, na něm a na koňovi. Osobně mám velkou slabost pro ukecaný koně co chytají ryby. Fakt parádní uvolňovačka. Prej "Muž, který je tak velký, jako jeho sen."(16.6.2010)

Terence Hill - samý Terence Hill - nic než Terence Hill. Není to spaghetti western, není to western z žádného jiného soudku - mnohem blíž to má ke své comixové předloze; za mlada pro mě takřka modla - a světe div se -všechno kouzlo stále nevyprchalo!(29.5.2005)

• AngelAngie

Vysílala TV Barrandov... // Leč Terence Hill je fešák a tyhle role mu sedí opravdu nejvíc, bylo to nevtipné, nezajímavé, nudné a ani po kotníky to nesahalo jeho jiným postavám z filmů tohodle typu.(7.2.2010)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,000,000/60%/(5.1.2008)

No tak tohle me celkem zklamalo. Pribeh prakticky nijakej, bitek malo a prestrelek taky, vtipku dost mozna jeste min, takze clovek vetsinou kouka jen na sympatickej kukuc Hilla, kterej je na roli Lukea jako stvorenej, bohuzel uz je ale dost starej. Trosku se film zvedne s prichodem Daltonu, ale ne o moc, navic kolikrat dej ani nedava moc smysl, jak kdyby to nekdo spatne sestrihal. Par scen se sice povedlo a obcas to pobavit dokaze, ale cekal jsem daleko vic.(4.6.2009)

Nemecka Cinema - 50%(6.10.2010)

Veľmi príjemná filmová adaptácia úspešnej animovanej série cowboya s biely koníkom. Je až nezvyk vidieť Terenca bez Buda :)(3.10.2010)

Pistolník rychlejší než vlastní stín a mluvící kůň. Pár dobrých nápádů a jedna opět chytlavá písnička.(29.6.2007)

• bassator

Viděno 3x cca - 20%(28.2.2010)

Zdařilý westernový pokus.....vyšlo to..(28.8.2007)

For ME 74%(16.8.2007)

Kedysi som to milovala, teraz mala problem dopozerat...(12.3.2008)

Jo, to byly časy... Do kina jsem chodil několikrát týdně a užíval si Lucky Luka a nebo filmy s Budem Spencerem a Terencem a Hillem... Chtěl jsem být jako oni... ale rychlejší, než svůj vlastní stín, jsem nikdy nebyl...(20.6.2010)

• Fallen_One

Terence Hill má dobré a špatné filmy. Tohle je jeden z těch horších. Škoda, mělo to na víc.(5.2.2009)

Film uvádějící stejnojmenný seriál a hodně povedený. Zábavný, dobře natočený. A na ta Hillova léta mu to stále sluší.(29.6.2004)

"Občas se stává, že se objeví muž, který je tak velký jako jeho sen …“ aneb zlaté časy Divokého západu podle Terence Hilla. Není to zrovna třeskutá akční komedie k popukání, spíš jen taková poklidná, nicméně sympatická, vtipná a prosluněná hříčka. Abych nezapomněla: 1* přihazuju za Jolly Jumpera.(6.2.2009)

<< předchozí 1 2