Superpolicajti z Miami

Akční / Komedie / Krimi

Itálie, 1985, 93 min

Bruno Corbucci

• Enšpígl

Tahle dvojka už hrála, rvala se i jedla v lepších filmech:)(28.8.2006)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $2,300,000/60%/(30.6.2005)

Vím, že komedie se Spencerem a Hillem jsou furt o tom samém, ale mě se to prostě líbí. Prostě klasická komedie při které sednete, vypnete mozek a užíváte si. Čtyři hvězdičky za tuhle legendární dvojku.(29.9.2007)

Tak tohle je jeden z tech slabsich filmu s Budem a Terencem. Je videt, ze uz tu nejsou moc ve forme, takze tu jsou spis prestrelky nez bitky. Ale zase to trosku vyvazuje slusnej pribeh, kterej ale neni nejak zvlast akcni ani komickej a spis je to takova krimi, i kdyz tu samozrejme vtipky jsou. Nicmene, i kdyz uz jsou Bud a Terence krapet starsi, porad jsou sympataci a Terence v klobouku vypada spravne frajersky. Vahal jsem kolik dat hvezdicek, ale i kdyz jsem se nenudil, tak to na vic nez na 3 neni.(21.1.2007)

Ač jsem vyslech nic extra kritiku, líbilo se mi to. Pro většinu fanoušků Buda a Terence je to možná sklamání, protože tahle komedie je úplně jiná, než jejich ostatní. Moc se zde nefackuje (vlastně pouze nakonec) a více se střílí. Převládá zde více situační konverzační humor, než krkolomné pády. A já, když jsem od doho nic neočekával, skvěle jsem se bavil.(29.7.2006)

Ze začátku sem to chtěl vážně vypnout, vidět totiž Buda s pistolí hrát policistu se opravdu nedá uvěřit, když ale tohle člověk překlene tak nakonec zjistí, že se dívá na nekomplikovaný příjemný film.(2.7.2007)

Typická podívaná od dvojice Hill & Spencer. Nic převratného, prostě ta jejich pohodička, pár facek a spousta ran pěstí.(17.11.2009)

Dobré..(28.8.2007)

• Nancy

Úplně náhodou nám pustili a autobuse při cestě do Španělska tento film. Jako malá jsem měla Terence a Buda moc ráda a tak jsem očekávala skvělou akční komedii s fantastickými bojovými choreografiemi. Nakonec se ale nic takového nekonalo. Z pěstních soubojů se přešlo na pistole (i když to se ještě dalo očekávat, když hrají policisty), žádné vtipné hlášky se nekonají a film postupně ztrácí šťávu, až ke konci nudí úplně. Námět, téma i zpracování jsou prostě okoukané. Měla jsem opravdu co dělat, abych neusnula - a to se většinou v autobuse moc nevyspím. Aspoň že Terence a Bud jsou pořád stylově drsní (i když s coltama už to není ono).(10.7.2005)

• Zazie

Neodolatelná komika Buda Spencera a Terence Hilla se tady někam vytratila a zůstal jen tuctový, ničím nezajímavý kriminální příběh.(28.12.2011)

• Flego

V polovici osemdesiatych rokov zrejme slávnej dvojice dochádzal dych, lebo tento film je slabý odvar na čo sme boli zvyknutí.(30.9.2007)

Moje detstvo to bol Terence a Bud...klasika a nostalgia(29.6.2009)

• bloom

V tomto filmu jim to už nejde jako za mlada. Film má dva dabingy: jednou Terence a Buda dabují Ladislav Mrkvička a Jan Schánilec, podruhé Petr Oliva a Jiří Zavřel.(22.2.2006)

Tenhle film jsem jako děcko úplně zbožňoval. Měli jsme ho snad i jeden čas na videokazatě. Myslím, že vybudoval mé povědomí o jednom typu syžetu. Možná by stála za úvahu kombinace motivů ze Supermana a Policejní akademie, či jinými kriminálkami, kde mají samotní policajti problémy a jsou vtaženi do vyšetřování jako podezřelí. Konec úvah.(20.9.2009)

Povedená dvojka v docela povedeném filmu.(26.10.2008)

• kingik

Opravdu nechápu proč tyhle nezábavné filmy vznikly.....a ještě víc nechápu že se u nich někdo může smát.....(23.2.2009)

Co k tomu dodat.... Snad jen ze se krome starnoucich hercu temer nic nezmenilo..:)(5.9.2009)

Další můj oblbíený film s Terencem a Budem. Mě osobně se tyhle filmy líbí, ikdyž pro takové fajnšmekry nejsou asi to prave ořechové :-)(10.2.2008)

Chlapci nám trochu zestárli, ale pecky dávájí pořád skvělé. Toto je jediný společný film, který jsem viděl až dnes, v roce 2010. Bohužel to již není ono. Pecky dávájí sice skvělé, ale jen občas (bohudík za skvěle zvládnutou závěrečnou přestřelku-rvačku), vtipy jsou omezeny na minimum, a hudba již taky není to co to bývalo. Ale pořád, jsou tam oba dva, a já proto nemohu jinak, než za plný počet! Jen lituji toho dabingu, ten je strašný :( EXTRÉMNĚ HROZNÉ KOMENTÁŘE (1): Greenpeacak(9.3.2010)

• MATADOR

Bohužel asi to nejnudnější,co jsem od této skvělé dvojice viděl. Tak nějak jsem zvyklý na pořádné nakládačky a zde? Je akorát jedna a to ta finální! Škoda.I tak pánové tímto dílem u mně neklesli.(19.5.2008)

<< předchozí 1 2 3 4