Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Recenze (123)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z tech slabsich filmu s Budem a Terencem. Je videt, ze uz tu nejsou moc ve forme, takze tu jsou spis prestrelky nez bitky. Ale zase to trosku vyvazuje slusnej pribeh, kterej ale neni nejak zvlast akcni ani komickej a spis je to takova krimi, i kdyz tu samozrejme vtipky jsou. Nicmene, i kdyz uz jsou Bud a Terence krapet starsi, porad jsou sympataci a Terence v klobouku vypada spravne frajersky. Vahal jsem kolik dat hvezdicek, ale i kdyz jsem se nenudil, tak to na vic nez na 3 neni. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Vím, že komedie se Spencerem a Hillem jsou furt o tom samém, ale mě se to prostě líbí. Prostě klasická komedie při které sednete, vypnete mozek a užíváte si. Čtyři hvězdičky za tuhle legendární dvojku. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ač jsem vyslech nic extra kritiku, líbilo se mi to. Pro většinu fanoušků Buda a Terence je to možná sklamání, protože tahle komedie je úplně jiná, než jejich ostatní. Moc se zde nefackuje (vlastně pouze nakonec) a více se střílí. Převládá zde více situační konverzační humor, než krkolomné pády. A já, když jsem od doho nic neočekával, skvěle jsem se bavil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý chalanisko, tak som mal taliansku dvojicu Bud Spencer (Carlo Pedersoli) a Terence Hill (Mario Girotti) rád. Vždy som sa tešil na tie ich akčné facko komédie. Teraz sa už na ich filmy pozerám okom dospelého cynika, ktorý má toho hodne napozerané. Takže mnohé ich tituly, ktoré ma v mladosti vedeli dobre pobaviť ma dnes už nudia. Tak je to i v prípade snímku "Superpolicajti z Miami" (Miami Supercops), ktorý v roku 1985 natočil režisér Bruno Corbucci. Floridské dobrodružstvo Buda Spencera a Terence Hilla ma už moc nebaví. ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem to chtěl vážně vypnout, vidět totiž Buda s pistolí hrát policistu se opravdu nedá uvěřit, když ale tohle člověk překlene tak nakonec zjistí, že se dívá na nekomplikovaný příjemný film. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Spíš slabší komedie slavné dvojky Hill-Spencer. Na jejich komedii bych očekával daleko více humorných scén. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Odkojen nekonečným kolovrátkem dvojice Tupej-Vostrej musím želbohu konstatovat, že ke konci jejich filmového manželství otáčky kolovrátku pozvolna ztrácely na ostrosti a zůstávala jen všudypřítomná otupělost. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu proč tyhle nezábavné filmy vznikly.....a ještě víc nechápu že se u nich někdo může smát..... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Místo pěstí revolvery, místo humoru nuda a dokonce se mi zdá, že ani mezi dvojicí Spencer a Hill to neklape. K tomu všemu ještě strašně tuctová hudba v rytmu diska, kdo je zvyklý na De Angelisovi, bude výrazně zklamán, protože La Biondovi jsou sice uznávanými italskými pionýry diska, ale úrovní se blíží k tomu našemu pionýrovi jménem Michal David. Bléé. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Absolutně nic nového, zajímavého ani extra vtipného. TH a BS se potkávají jako že po letech u starého případu. Pěsti lítají vzduchem a protivníci padají ještě než se jich někdo dotkne, s výraznými zvuky. Zajímavostí tohoto filmu jsou dvojí dabing, první vyrobený narychlo v malém počtu dabérů (Sejk, Saic a Tůma mluví dohromady asi šedesát postav, v hlavních rolích Oliva a Zavřel), a druhý už z éry odfláknutých dabingů z dílny NOVY (Mrkvička, Schánilec). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V mých očích jedna z nejslabších spoluprací známého dua Hill-Spencer. Minimálně zábavné, příběhově nudné. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Neodolatelná komika Buda Spencera a Terence Hilla se tady někam vytratila a zůstal jen tuctový, ničím nezajímavý kriminální příběh. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

V polovici osemdesiatych rokov zrejme slávnej dvojice dochádzal dych, lebo tento film je slabý odvar na čo sme boli zvyknutí. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Úplně náhodou nám pustili a autobuse při cestě do Španělska tento film. Jako malá jsem měla Terence a Buda moc ráda a tak jsem očekávala skvělou akční komedii s fantastickými bojovými choreografiemi. Nakonec se ale nic takového nekonalo. Z pěstních soubojů se přešlo na pistole (i když to se ještě dalo očekávat, když hrají policisty), žádné vtipné hlášky se nekonají a film postupně ztrácí šťávu, až ke konci nudí úplně. Námět, téma i zpracování jsou prostě okoukané. Měla jsem opravdu co dělat, abych neusnula - a to se většinou v autobuse moc nevyspím. Aspoň že Terence a Bud jsou pořád stylově drsní (i když s coltama už to není ono). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle akční/krimi komedie je sice ze slabšího „soudku“, ale to neznamená, že by šlo vyloženě o špatný film. Bud i Terence už notně zestárli a tak je jasné, že již nebudou předvádět svá stará artistická čísla, ale uchýlili se spíše k přestřelkám a lehčím pěstním soubojům. Bohužel však právě proto, ztratil v očích mnoha diváků film potřebný šmrnc. Doba největší slávy jejich filmů už pominula a nové generace už jejich komedie nedokázaly pořádně ocenit. To však nic nezmění na tom, že oba dva patří i dnes mezi moje nejoblíbenější herce. Navíc se mi líbilo propojení komedie a detektivní zápletky. Jen škoda, že scénárista nedokázal pořádně zapracovat na vyváženosti celé zápletky. 50% ()

Reklama

Reklama