Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

"TEN FAKT, DRAHÝ BRATRANČE, ŽE SI NECHÁVÁ ŘÍKAT TANGO V ZEMI SAMBY NÁM NAPOVÍDAÁ, ŽE MÁME CO DĚLAT S TOTÁLNÍM IDIOTEM"

 

 

Jedna z najlepších hlášok v S-H filmoch :)))

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Neskutečná zásobárna skvělých hlášek :)) A kromě dua bratranců Coimbrasů exceluje i "Samba" :)))

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Tak tohle je moc povedeny film jeden z dalsich z temito dvema nerozlucnymi herci Spencrem a Hullem akorat me stve to že oba dva jsou jinak nadabpvani proc???to nemeli nej.dabingatori techto hercu,Buda-Jan Schánilec,Terence-Pavel Trávníček čas nebo co???tohle je strašná sračka dabing

Mildas1

Mildas1 (hodnocení, recenze)

Krásná hláška na konci těm dvěma řidičům: Odvezete nás na letiště, pak se sem pro nás vrátíte a odvezete nás domů...

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Pokud jde o film samotný, není to žádná extratřída, ale to, čemu se v tomto filmu říká české znění, nemá v dějinách českého dabingu obdoby. Já jsem napočítal, že Martin Zounar namluvil asi 8 postav a pan Knop ty zbylé, vyjma Spencera a Hilla. Je snad potřeba více dodávat?!!

Reklama

Reklama