Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (163)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vím, že SaH nebyli nikdy obdivuhodní herci, ale každému z nich tahle dvojrole opravdu sedla. Myslím, že recept "strčte dva maníky do prostředí, ve kterém nikdy nebyli" jim jde nejlépe. TEN FAKT, DRAHÝ BRATRANČE, ŽE SI NECHÁVÁ ŘÍKAT TANGO V ZEMI SAMBY NÁM NAPOVÍDAÁ, ŽE MÁME CO DĚLAT S TOTÁLNÍM IDIOTEM :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý byl tohle jeden z mých nejoblíbenějších filmů se Spencerem a Hillem. Obsahuje přesně to co dělá tu dvojku úspěšnou. Rád se na něj kouknu znova a znova a vždycky rád. --- Jsem Bastion Coimbra de la Coronilla. – y Azevédo!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Antonio, vystúp prosím ťa z auta a pozdrav dobrého pána dôstojníka.“ – „Dobrý deň, dobrý pán dôstojník.“ Bud Spencer a Bud Spencer a Terence Hill a Terence Hill v jednom z mojich najobľúbenejších projektov Buda Spencera a Terencea Hilla, z ktorého mi vždy na plecia skočí nálada. Trieštivá bláznivá talianska škola 80. rokov 20. storočia a skvelé akčné scény. Tentokrát sa však výnimočne podaril i pôvabný „zámenný“ scenár; vidieť Hilla a Spencera, jednu z najskúsenejších buddy dvojíc svetovej kinematografie, ako uhihňaných a precitlivených metroseuxálnych papkáčskych horenosov, je na roztečenie pôvabné ("To je letectvo???" - "No, jazdectvo to nebude."). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedna o jeden z nejlepsich filmu tehle dvojice, ale jedna se o jeden z mejch nejoblibenejsich. Zapletka je tentokrat docela zajimava a cely je to postaveny na kontrastu mezi "dobytkama" SaH a slusnakama SaH. Kdyz jsou na scene "dobytci", tak je vse pri starem, dobry hlasky, dobry bitky a vtipky tezici z neznameho prostredi. Ale kdyz jsou na scene slusnaci, tak je to proste rezba, vystraseni Spencer a Hill jsou proste nejlepsi a zaverecna bitka je perfektni. Jediny, co bych filmu vytknul, je jedna, stale se opakujici, pisnicka. A taky mi prislo, ze Spencer dost zestarl a hodne pribral, ale jinak je vse pri starym. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejvtipnějších komedií se Spencerem a Hillem. Jejich nepřátelé psi války a jejich osobní šoféři :-) to je něco nezapomenutelného..... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nějakou záhadou někdy stal milionářem v ohrožení, tak okamžitě ztloustnu, nechám si narůst vousy a naučím se pár znechucených grimas, abych si mohl najmout Buda Spencera jako dvojníka. Můj imaginární bratranec by přitom samozřejmě musel zhubnout a nechat si zmodrat oči, aby i Terence Hill měl práci. Mne tedy rozhodně bavili dvojníci, kteří si evidentně užívali kažení pověsti ohrožených byznysmenů, ale i originály, které měly o svou pověst takový strach, že se rozhodli vrátit do bojové zóny. Dva Spencerové se dvěma Hilly přitom sice nedodali dvojnásobek zábavy, ale k jejich tradiční fackované, uvolněné bezstarostnosti a několika povedeným hláškám jsem se již několikrát vrátil, takže hurá na ně bratranci Coimbrové de la Coronilla y Azevedo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr ()

sud 

všechny recenze uživatele

Naši staří známí široký a úzký se nám zde představí dokonce dvakrát. Jednou jako obvyklí ranaři a podruhé jako zakřiknutí šlechtici. Spoustu gagů a efektních bitek nám zaručuje další skvělou komedii Buda Spencera a Terence Hilla. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Možná proto, že jich v něm je dvakrát více než obvykle. Dvojníci jsou plní neodolatelného a často velice dobře vypointovaného humoru, pánové si dvojroli očividně vychutnali (obzvlášť Bud Spencer v závěrečné rvačce, když se coby milionář bojí rozdávat své typické údery). A ta návyková ústřední melodie, které se nemůžu zbavit... Super. "Odvezte nás na letiště, pak se vraťte sem a odvezte nás domů." ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tuhle dvojku pro mne byla vždycky ohromná sranda sledovat. Spencerovy zabijácké facky a Hillův odzbrojující vtip dokáží zaujmout i po letech. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že je to jedna z úplně nej komedií této dvojice. Téma dvojníků Budovi s Terencem sedlo na výbornou. Šoféři nemají nejmenší chybu:) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tito dva frajírci a jejich filmy jsou doslova kultovním počinem. Ne snad jednotlivé filmy, ale to co společně dokázali je obdivuhodné. Jedna z nejznámějších a nejtypičtějších filmových dvojic všech dob. Klobouk dolů před nima, ti chlapíci měli vážně šťávu a jejich filmy nepostrádaly zábavu i napětí. Ale především vtip a komické situace jsou nejsilnějšími zbraněmi filmů, ve kterých se bok po boku objevili Bud Spencer a Terence Hill. 75% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Z produkce Terence Hilla a Buda Spencera jsem již viděl lepší komedie, tudíž v tomto případě nemohu hodnotit lépe. Příběhem (a až na pár výjimek) i humorem mě Dvojníci příliš neoslovili. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď spolu hrajú Bud Spencer a Terence Hill, tak to je záruka dobrej srandy. Tu si zahrali dokonca dvojrolu. Ako nie moc dobre zaistení ľudia (po finančnej stránke) dostanú ponuku hrať dvojníkov dvoch multimiliardárov, ktorým niekto usiluje o život. Za to, keď zistia kto to je, dostanú osobitný príplatok. No nevezmite to. Tento film si veľmi pamätám z detstva, ako rád som ho pozerával v televízií cez prázdniny. Veselá komédia s nerozlučnú dvojicu. Dej je zábavný a ľahko predvídateľný. Nechýbajú tu vtipné dialógy a tradičné päste. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Hill a Spencer nadruhou. Mít na světě dva Budy, to bych se bál, že se Země vychýlí ze své oběžné dráhy (to by chtělo někoho, aby ji vyrovnával), mít na světě dva Terence, nezbyla by nám v ČR jediná ženská (hromadný exodus do Itálie). Ale vážně. Výborná vtipná podívaná, jedna z posledních velkých "siláckých" rolí Terence a Buda. Chlámal jsem se od začátku do konce, pro mě jeden z nejlepších dílů těchto bitkových výtečníků. Enzo Barboni s nimi natočil jejich nejlepší filmy. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Mě to až tak dobré jako většině ostatních nepřišlo. Málo akce, málo humoru, málo hlášek a hrozně klišovitý. ()

Reklama

Reklama