Superpolda

Komedie / Sci-Fi / Akční / Fantasy

USA / Španělsko / Itálie, 1980, 104 min

Sergio Corbucci

• Douglas

Terence Hill v italské variaci na superhrdinské comicsy... No tak úplně ne, ale motivy tam jsou. A závěrečný let na nafouklé žvýkačkové bublině je pořád funny...(17.5.2004)

Představte si superhrdinu jehož kryptonitem je červená barva a ještě k tomu to, že první půlku filmu hrdina netuší jak to, že v jednu chvíli myšlenkou postrčí náklaďák a za pět minut se málem srazí se slonem, protože ho neviděl? A pak si představte, že celý příběh se vypráví retrospektivně z cely smrti:) Zní to divně, ale je to opravdu komedie, a vůbec ne špatná.(12.2.2003)

Někdy zábavné,někdy méně(5.3.2003)

Výborné vtípky, velmi dobré tempo a Terence Hill. Člověk se smyslem pro humor se musí pobavit a pro mě stále zůstává Superpolda osobní záležitostí viděnou kdysi v mládí, kdy mě bavila ještě o drobek více. Nepamatuji si na slabší moment filmu, který s 97 minutami uteče jako voda hlavně díky neustálému ději a policejním záležitostem, které postavy řeší.(26.8.2004)

Škoda, že to není superfilm.(18.7.2008)

Film kterej sem viděl asi nejvíckrát v životě. I love Terrence Hill. Je to symbol mýho dětství.(23.1.2005)

Rozpočet $-miliónovTržby USATržby Celosvetovo $12,400,000║ Tak trošku aj nostalgické spomienky ma spájajú z filmom ale rád si ho pozriem aj v dnešnej dobe(2010), je to taká "pästná" klasika s Terence Hillom, ktorá miestami slušne pobaví. /60%/(19.3.2010)

Terence Hill dokázal, že i bez parťáka Buda Spencera dokáže hrát ve slušném snímku.(1.12.2007)

Tohle je muj oblibenej film s Hillem, v kterem vubec nevadi, ze tu chybi Bud Spencer, coz je jedna z mala vyjimek. Jednak proto, ze tohle neni ten typ pribehu, kde by se uplatnil a taky proto, ze tu Hill dostal jineho partaka a to Ernesta Borgninea, kterej si s roli pritroublyho tlustyho poldy poradil velmi dobre a spousta vtipu je tu jen diky nemu. A i kdyz ve filmu neni moc bitek, vubec to nevadi, protoze film tahnou Hillovi superschopnosti, ktery jsou s ohledem na dobu vzniku filmu velice nadprumerne trikove udelany. Film je nejvic vtipnej zhruba prvnich 75 minut, pote uz se tvurci moc soustredili na kriminalni zapletku a tudiz ubyva foru, ale nastesti ani pribeh neni uplne nejhorsi. U tohohle filmu se vzdycky dobre pobavim.(16.10.2006)

• choze

Superhrdinská taškařice s Terence Hillem coby civilním superhrdinou bez super identity, kostýmu, jména končícího -man a supernemesis. Zní to zajímavě, ale nebavilo mě to ani jako malého. Obzvlášť mě sere dementní postava hraná Ernestem Borgninem.(28.10.2008)

Tento film jsem viděl jen jednou, ale vím, že se mi ohromně líbil, bylo to v tom období, kdy jsem nejvíc žral filmy s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Bud Spencer tady sice chybí, ale já se nebavil jen zpola, přišlo mi to fakt srandovní. Celý film je mimochodem vyprávěn retrospektivně z cely smrti, což byl přístup, který na mě v těch cca 9 letech vážně zapůsobil:D Dnes bych se tomu asi tak nesmál, ale nechám původní hodnocení, protože to ve mě dodnes nechalo dobrý dojem.(21.11.2004)

Zajimavá odpověď na Supermana. Některé nápady jsou fajn, ale jinak se jedná o průměrnou podívanou. Možná si na konci mohli odpustit tu obrovskou bublinu, která vypadala spíše trapně.(17.1.2009)

Docela zábavná komedie s Terencem Hillem. Takové levné béčko, které ale dokáže pobavit. Na odreagování docela dobré, ale nečekejte zázraky.(7.3.2010)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +dokonalé a dokonale zábavné, nic tomu nechybý, Ernest Borgnine je super -snad jen, že jsem to viděl až teď poprvé/// No popravdě tohle je určitě ten nejzábavnější a nejlepší film, který jsem s Terence Hillem viděl. Ještě jsem sice neviděl všechny a tak si projistotu těch 10% do sta nechám ještě pro jiné filmy, ale i tak mě film nádherně překvapil, chytl od úplného začátku a ani nedokáži popsat jak moc jsem se u něj bavil. Možná by se dalo vytknout, že triková stránka není z nejnabitějších, ale i tak si s tímto břemenem tvůrci poradili navýbornou a někdy méně znamená více. Vidět to v 10ti, tak řeknu, že vedle Supermana je můj nejoblíbenější hrdina Superpolda. A proč by to vlastně nemohla být pravda i dnes?/// Celkem 90%///(27.3.2009)

Klasika. Jako malému mi to přišlo určitě vtipnější, ale ten feeling komedií osmdesátých let je zkrátka neuvěřitelný. :D(11.3.2006)

Hezká milá komedie.(17.7.2008)

Přiznám se, že Terence Hilla a Buda Spencera moc nemusím a ani mě ty jejich filmy, kde padají rány a ozývají se takové zvuky, že to ani není možné, moc nemusím. Ale tenhle film je snad to jediné co se mi s Terencem líbilo a bylo to velmi zábavné. Z ozářeného policajta se stal superpolicajt. Jedinou jeho nevýhodou bylo to, že nesnášel červenou barvu. Jen lituji, že tenhle film jsem už hodně let neviděl a doufám, že se brzy dočkám.(13.7.2008)

60%(19.1.2009)

Tak tohle můžu :-))) Jen bacha na červenou !!! :-D(15.9.2009)

For ME 78%(16.8.2007)

<< předchozí 1 2 3 4 5