Reklama

Reklama

Zombie Hunter

Trailer

Obsahy(1)

Záhadná droga způsobila, že se z některých lidí stanou zombie. Hordy živých mrtvých se stávají nebezpečím pro hrstku přeživších. Hlavní hrdina Hunter (Martin Copping) je alkoholik a je mu vše jedno. Pro zábavu si vezme ojetý vůz, zbraně a hodně chlastu a takto vybaven jezdí a jen tak pro zábavu zabíjí mrtvé. Na své cestě narazí na skupinu lidí, kteří se snaží apokalypsu přežít. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už ten začiatok som začínal tušiť,že to bude troška vačší zombie trapas.D.Trejo ako pokerkovaný drsný knaz s veľmi poeticko vycibreným slovníkom,všetko tu nanho sedí okrem knaza,nielenže sa mu to nehodilo ale ani sa v tej roli asi dobre necítil aj keď možem povedať,že neprekvapil stale si vyberá tie isté role ale ten knaz mi tam vadil.Masky boli docela slušné ale všetko ostatné bolo digitálne ako krv(povečšine modrá),niektoré monštrá tiež neboli bohvieaké a aj ten mesiac bol divný.Akčná jazda to bola odsekávanie hlav,končatín alebo poprípade rozpárané brucha a toho tu je dosť a to je asi všetko čo može tento film ponúknuť.Či je to príbeh,dialogy alebo chovanie postáv všetko je jedna trápna sračka.A keď tam nabehol zombík s motorovou pílou tak som zistil,že to je aj parodia ale dosť nepodarená.Hneď po skončení filmu som si išiel pozrieť kto to režíroval,lebo to malo prvky uleteného blázna Rodrigueza a K.King ho riadne napodobnuje.Len mal jednu smolu na rozdiel od majstra bizardnosti tu sú chabé a aj nezaživné triky.Tento film kopiroval tri oveľa lepšie snímky a to Texas chainsaw massacre(disponoval napetím),grindhouse(disponoval premakanými trikmi a aj dobre zvoleným hereckým obsadením) a Resident evil(parádne triky,príbeh aj herecké obsadenie je super) ale tento je len čistá fraška a veľký omyl v zombie filmoch. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jedna * za tu podbízející se vnadnou čičinu. Jinak hlavní macho - ten blonďák - to byl teda vopruz - pořád se tvářil tak drsně, a přitom mi připadal jak trapák. Danny Trejo je neherec, to mu ale všichni herci tolerujou a stejně ho uznávaj. Tady měl roli opět Oskarovou. Ono by to bylo koukatelné, prostředí je dobré, triky odpustitelné, ale ono je to nudné, bez nadsázky a nějakého vtipu ... a ten blonďák mi neskutečně lez krkem ... jinak ostatní postavy se daly vydejchat ... jen když chcete ztrácet čas ... ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Módní vlna zabíjení zombies patří k té pokleslejší tvorbě z lidské fantazie a rok 2013 byl na zombíky až nechutně přesycený. Koho taky bez právních postihů už zabíjet ve filmech a hrách a nemuset se obávat rasových či politických žalob, než právě mutantní zombíky. Kevin King a jeho parta příbuzných si vyzkoušeli natočit videoamatérský počin plný růžového pudingu. Rypák Dannyho Treja je angažován jako lákadlo, kde svým fanouškům předvede, že se umí ohánět sekyrou stejně dobře jako Abraham Lincoln a rozšíří tak svoje portfolio sečných zemědělských nástrojů. Ve filmu je asi 15 minut, což vysvětluje proč stíhá hrát v každém třetím filmu, kde tvůrci potřebují snížit uměleckou hodnotu díla. Zombie Hunter je odpad!, ale za Dannyho vytrvalou snahu hrát v každém filmu úplně stejný typ naštvaného hajzla a ještě nebýt pro smích jako Steven Seagal, dávám hvězdičku. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Buď střízlivý, buď střízlivý, váš protivník, Ďábel, obchází jako "lev řvoucí".......... Je to humus hned od začátku. Krev stříká až na kameru, hudba Christiana Davise je velmi dobrá, kameraman Ephraim Smith si se svým nástrojem také skvěle hraje, čímž dává příběhu krásné vyznění a herecké obsazení slibuje dobrou zábavu. CITÁT - Nic nevyvolá velký úsměv, než masakr. Tequila také vyvolá úsměv............. No a když přišel na scénu Otec Jesús, byl jsem velmi spokojen. Jesúse totiž perfektně zahrál Danny Trejo. Opět má svůj křížek na krku a zase ukáže své originální tělní tetování. Okolo 20 minuty se "hraje" se sekyrou a je to masakr. CITÁT - Venku je Peklo a kdokoliv v tom Pekle přežije musí být kurevská svině............. Krom "gore" scén je tu i sex. Pravda spíše v té humorné "poloze", ale je. ZAJÍMAVOST: Když je Lyle (Jake Suazo) opřený v pokoji o stěnu okolo 41 minuty, můžeme v pozadí vidět plakáty na filmy Osombie z roku 2012 a Orcs! z roku 2011. Hlavní postava Hunter (Martin Copping) občas do filmu promlouvá jako vypravěč, čímž mu dodává skoro noirový nádech. Je sice ve filmu vidět vliv příběhů jako je Mad Max nebo Residen evil, ale je to prostě zábava. Sečteno, podtrženo je to nářez. CITÁT - Pár zlámaných kostí, střela do ucha a pravděpodobně nákaza. Pekelná kocovina.......... Scéna okolo 59 minuty mě rozesmála trochu víc, než ty ostatní. Fuj. Trikově to není moc vyšperkované, ale při této jízdě je to jen detail. CITÁT - Když něco chceš, udělej si to sám!!.......... Na filmu spolupracovalo celkem dost Kingů. Režie a scénář - Kevin King, Produkce - Brian King, Co-producent - Kim King a Danny King. Nejhezčí herečka ve filmu je Claire Niederpruem alias Alison. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku štýlové, postapokalyptické zombie béčko, ktorému by pomohlo, keby tu Danny Trejo mal hlavnú úlohu. Pretože ten zazerajúci, necharizmatický blbeček mi akurát tak liezol na nervy. Ináč je to ale taká uchádzajúca, nenudiaca grindhouse zábavka a scéna á la Texas Chainsaw Massacre vyložene potešila. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Utahu a Nevadě. (Terva)
  • Když v čase 56:30 skupina projíždí autem mezi budovami Dahmeru, v dálce na obzoru projede další vůz. (23Roman23)
  • Film byl natočen díky podpoře na webových stránkách Kickstarter. (Terva)

Reklama

Reklama