Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý novinář se vydává za sedmnáctiletou rebelku. Založí její intimní blog a po nějaké době vydá i knihu podle jejích fiktivních deníků. Obojí se stane mezi teenagery fenoménem. Aby úspěch mohl žít dál, potřebují média znát identitu autorky – a tak je veřejnosti předhozena zástupná mladičká tvář, která se do role vžije víc, než bylo zamýšleno. Z původně nevinné recese se stane velká fiktivní hra, které hlavní hrdina sám začíná nebezpečně podléhat. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Gareth_Jones 

všechny recenze uživatele

Ja si práve myslím, že Michal Suchánek to tu zahral pekne. Aj vážnejšia rola mu sekne a táto mu sadla presne jak riť na šerbel. Kríza stredného veku, dcéra v puberte, s manželkou je to už trošku nuda a odcudzenie sa. Rozumy mu dáva mladý kolega plný života... a práve v tej dobe prichádza dravá, zdravo sebavedomá, pekná, o dvadsať rokov mladšia baba a stačí že ho v bare pobozká, keď to ani nečaká a je v tom až po uši... Na Michala sa tie mladé baby lepia, či už v Pepovi alebo v Národní házené... Asi má svoj skrytý sexepíl........ ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michal Suchánek je známý hlavně jako komediant, takže je příjemné vědět, že životem unaveného novináře zvládl. Nejvíc mě ale na jeho roli zaujalo, jak se hlavní postava dokázala tak snadno vžít do duše náctiletého, dívky k tomu a jak moc ho/jí teenageři přijali. Úplně si nejsem jistý, že je to reálné při všech jiných názorech a postojích, které měl. Že pak komedie bude pokračovat směrem, kterým se nakonec vydala, musel tak nějak čekat. Škoda jen, že děj se nevydal ještě dál, protože přes všechnu podobnost s postavou měla T. Ramba přeci jen mírně odlišné postoje a názory než novinář Suchánek, takže to nakonec museli čtenářky poznat. Lehce úsměvná epizodka, která se v celém cyklu asi lehce zapomene. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

OK, kdybych na to koukal na plné oko, tak bych do sepsul mnohem víc, ale jelikož jsem u toho spolu se svým vojem Vest Seaxonů rubal armády nordů a tohle mi u počítače leželo v mobilu nalezeno na ivysílíní čt, tak to bylo celkem snesitelné, byť velmi bakalářské, námětem lehce mdlé a herecky občas značně nejisté. ()

Seteh 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

**33** Když jsem si přečetla, o čem má díl být, docela jsem se na to těšila; téma mi přišlo atraktivní. Bohužel jsem ale po shlédnutí byla dost zklamaná. Nemastné, neslané, herecké výkony mě nijak zvlášť neoslovily... Přišlo mi, že téma má velký potenciál a že by se z toho dala spíchnout skvělá epizoda. Ale tady byl celý ten potenciál vyhozený oknem. :(  Jediné, co mě bavilo, byla Tereza Ramba, která byla ve své roli fantastická. Jinak se obávám, že třeba za pár měsíců bych si - nebýt této recenze - možná jen těžko vzpomněla, že jsem tento film viděla. Hvězdičce dám nakonec hvězdičky dvě - jednu za nápad, druhou Tereze a tím končím. ()

zamukooo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu nízké hodnocení... nápad byl hodně ze života, přestože zrovna na blozích většinou lidé vystupovali za sebe a dávali tam své skutečné fotky. Ale asi to tak vnímám, protože já hlavně sledovala kosmetické blogy nebo blogy o životním stylu. Hlavní však je myšlenka, že kolikrát se člověk na internetu vydává za úplně někoho jiného, než kým je, což sice není žádná objevná myšlenka, ale je dobré si to uvědomit. Takže např. za klávesnicí nemusí být 17letá kočka, ale prošedivělý muž kolem padesátky. Tereze Rambě Voříškové ta role perfektně sedla. Jen ten konec byl zbytečně až moc negativní, nemuseli to dělat stylem, že přišel úplně o všechno, nejen o blog, svou novou lásku, ale i o rodinu... taky si mohli dopustit to klišé, že samozřejmě všem jde jen o to jedno a vyspí se spolu. Jinak slušný díl. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Keď si Ondra (Michal Suchánek) balí tašku, aby odišiel na chatu, je vidieť na vrchu tašky zbalený aj šál Slavie Praha, klubu, ktorého je Michal Suchánek fanúšikom. (Gareth_Jones)

Reklama

Reklama