Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je hra stále jen hrou, když zasáhne do reálného života? Do Matoušovy rodiny vstoupilo zlo z virtuálního světa a způsobilo skutečnou bolest. Jeho touha po pomstě je zcela přirozená. Jak ale najít zločince ze sítě ve skutečném světě? A co potom? Jaký trest mu patří v reálném světě? A nezničí si Matouš pomstou vlastní rodinu a život definitivně? Další premiérový příběh z cyklu Nevinné lži s Ondřejem Vetchým v hlavní roli. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, message je dejme tomu jasná, zpracování chvílema příšerný. A to fakt nemám na mysli grafiku tý hry... Pobavilo mě, jak tam ten renomovaný "herní architekt " začne mlátit o stůl s klávesnicí, když mu nejde se přihlásit do hry. A pak ještě vzteky skočí na rotoped a jede... Konec hroznej. Ale škoda, protože kdyby to téma zpracovali jinak a líp, mohlo to mít až náznak thrilleru. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Virtuální znásilnění. 1)  Jak moc s vámi zamává, když jste virtuálně znásilněn(a)?_____ 2)  Nějak jsem nepochopil, proč někdo na takových "hrách" ujíždí. Zřejmě holt to generace, vyrostlá od malička na sociálních sítích, vnímá jinak._____ 3)  Ani otcova vášnivá zaslepená posedlost pomstou mi nějak nekonvenuje._____ 4)  Alespoň, že 36letý Jan Hájek (architekt hry) působil sexy. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední příběh cyklu Nevinné lži se věnuje stále propracovanější virtuální realitě. Podobné hry asi ještě neexistují, ale není k tomu nejspíš daleko, ačkoli nejsem jejich odběratel takže možná už na trhu jsou. Tento film se na problematiku snaží upozornit. Problém se týká hlavně mladých lidí. Samotný příběh je ale trochu zamotaný a tvůrcům se jej nepodařilo rozumně rozmotat. Pochopil jsem, že Matoušova dcera spáchala sebevraždu a on cítil oprávněnou pomstu k člověku, jež k ní svým dílem mohl přispět. Pak se na scéně ale objevuje mladá hackerka a úplně na začátku zase jiný programátor. Jak je děj napínavý a postupně graduje, konec je přespříliš zmatený. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela přesný díl, který odhaluje jak snadné je v dnešní době cokoliv. Žijeme na internetu, mě je 30, já jsem v pohodě, ale nevím jak by tohle zvládala moje třeba dvanáctiletá dcera. A následky mohou zajít až do těch největších extrémů, jako tady. Jako vždy skvělý Vetchý, jen mi trochu neseděla ta sexy hackerka, ale dejme tomu. Na závěr tohoto seriálu povedené drama se šťastným koncem, který, právě protože to je poslední díl, nemusel skončit tak šťastně. ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zajímavá zápletka, Vetchý, který je klenotem české herecké dominance a celkové vzezření epizody, u které jsem se nenudil v jediné minutě. Opravdu drsný předobraz toho, jak dokáže život prostřednictvím internetu ovlivnit ten reálný. Z prozatimních 3 zhlédnutých dílů ten zaručeně nejzajímavější. 9/10 b. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Epizodní hra „Real Life“, kolem které se točí celý příběh, byla inspirována existující virtuální online hrou „Second Life“. (Nick321)

Reklama

Reklama