Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

geklon 

všechny recenze uživatele

Odvážné, současné, a konečně do černého. 1. Na tenhle díl se nepodívám.... 2. Lež má rozbité auto - Pane Kotek klobouk dolů, tohle je svěží a milé, casting je výborně vyšpičkovaný a ze snímků dýchá ta pohodová atmosféra z natáčení. Těch pár nedostatků? Čert to vem. 75% 3. 4. Příjemně odlehčující epizodka. Leč banální a příběhem čitelná. 60% 5. Klukovina je zatím nejslabší. Herecké obsazení mladých šplhounů i jejich výkony jsou ale obdivuhodný 60% 6. Děcka jsou v pohodě, ale dospělý jsou v prdeli. Paráda, netřeba hodnotit, třeba vidět.... konečně 100% 7. Prušinovský opět dokázal, jakým je univerzálem a příběh Čistá práce je atmosférou a vývojem tak naléhavá a uvěřitelná, že je mi niterně ouzko. 90% ()

civalII 

všechny recenze uživatele

1. Díl - Pod Hladinou 65% 2. Díl - Lež má rozbité auto 72% - nebýt Dykova hereckého výkonu dal bych i lepší hodnocení. Výborná Čvančarová. Vojta Kotek to zvládl a pro mě to nebylo překvapení, měl jsem možnost vidět jeho krátkometrážní prvotinu a ta byla ještě lepší. Mohl by z něj být český Ben Afleck - mizerný herec a výborný režisér. 3. Díl - Druhý dech 85%. Skvělý Langoš. 4. Díl - Hvězdička- Zatím jasně nejhorší. Suchánek a Voříšková fakt nejsou herci. 45%. 5. Díl - Klukovina. Velmi dobrý, velmi depresivní. Dobří mladí herci a skvělý Taclík a Liška. 80% ()

Reklama

Disk

všechny recenze uživatele

LEŽ MÁ ROZBITÉ AUTO. Režisér Vojta Kotek to měl zmáknutý a hlavně měl štěstí na parádní casting. Vilhelmová skvělá, Vojta Dyk má charisma až na půdu a Miroslav Krobot je velký Pán i na malém prostoru. K tomu si přidejte odkaz na Pulp Fiction a máte výborný malý televizní film. :) P.S.: Na televizní poměry výborný hudební doprovod. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

1. díl - 90% - Naprosto super. Výborné herecké výkony, skvělá zápletka a pro mě logické přešlapy vedle. 2. díl - 40% - Táňa s Vojtou si tu ve zkratce sehráli svůj osobní příběh, což stejně jako zápletka vyznělo tak absurdně, že jsem jen kroutila hlavou. Jejich jednání a pocity jsem nechápala a postavy tak ve mě nevyvolaly nic jiného než nezájem. Oba dva považuju za dobré herce a tohle byl zbytečný přešlap vedle. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

1. díl (Pod hladinou): Aňa Geislerová patří bezesporu k české herecké špičce a v této povídce to jen potvrdila. Téma mi sice moc nesedlo, čekal bych trochu více nějaké akce a méně zbytečných řečí, ale špatné to rozhodně nebylo. Jsem celkem zvědavej na další díly tohoto cyklu, které dle popisu vypadají hodně zajímavě. 2. díl (Lež má rozbité auto): Ten Dyk je opravdu příjemnej herec a spolu s Vilhelmovou to fungovalo dokonale. Velmi příjemná oddechovka s příjemnými herci, ve všech ohledech zábavnější než první díl tohoto cyklu. Jestli to takhle půjde dál, tak zvedám na 4 hvězdy. 3. díl (Druhý dech): Po třetím dílu už mi nezbývá nic jiného, než jít s hodnocením nahoru. Po celkem pohodové povídce o rozbitém autě na nás vybavili zase něco tak "trochu" depresivního a tentokrát zašli ještě mnohem dál než v případě první povídky. Téma chudoby, dluhů a vším co je s nimi spojené je pro tuto dobu velmi aktuální. A musím říct, že v této povídce se to povedlo zachytit dobře, jen škoda toho "šťastného" konce. Herci byli standartně výborní. Jediné s čím jsem však měl větší problém bylo, že když to celé začalo dostávat ty pravé grády, povídka již byla téměř u konce. Těch 70 minut prostě na některé příběhy nestačí. 4. díl (Hvězdička): Příjemná oddechovka s celkem originální pointou a sympatickými herci. Jen je škoda, že plno věcí zůstalo tak nějak nedořešených či neobjasněných. Měl jsem podobný problém jako u předchozí povídky, v momentu když to začlo být nejvíc zajímavé se již příběh blížil ke svému konci. ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Keď si Ondra (Michal Suchánek) balí tašku, aby odišiel na chatu, je vidieť na vrchu tašky zbalený aj šál Slavie Praha, klubu, ktorého je Michal Suchánek fanúšikom. (Gareth_Jones)
  • V 10. díle "Zrádce" ve scéně, kdy Kryštof (Kryštof Hádek) mluví se svým podřízeným Davidem a ptá se ho na nový merchandising, je vidět, že v době, kdy Kryštof doříkává svoji větu, tak se David v odrazu pohne, zatímco po střihu udělá tentýž pohyb znovu. (skinny9)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama