Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

cure 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa na tomto filme príjemne bavil. Úplne som sa trhal smiechom, pri naháňačke nákladných áut, keď tieto jeden po druhom havarovali a tie samotné búračky boli "natočené" s jedným a tým istým bielym angličákom hoci sa ani jedno z tých áut na ten angličák nepodobalo ani náhodou a už vôbec nebolo biele. Paródia na byrokraciu (ak je také niečo vôbec možné) mala tiež niečo do seba, rovnako ako Dorianna. Dávam 3 hviezdy a teda 55%, pretože som sa bavil a nad nejakými filmárskymi "prkotinami" sa nemá pri takýchto filmoch význam zamýšľať. Ak si niekto chce pozrieť Bud Spencera sólo, tak odporúčam môjho obľúbeného Miliónového chrobáka, alebo snáď ešte lepší, ale o to menej známy snímok Lo chiamavano Bulldozer s výborným hudobným doprovodom. ()

topol999 

všechny recenze uživatele

konečně jsem našel i jeden netradiční film s BS. Moje doporučení: proč ne?? A navíc tu Spencer ukázal i jinou polohu než mlátičku nebo policajta. naivní, ale pro mě velmi kvalitní. Mimochodem mayovky jsou taktéž naivní, ale nedám na ně dopustit... "kdo jí banány k tomu nechodí lékař"..."ještě coca cola to je ono!! kdo je zase ten Véna??!!!" ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší "sólová" (= bez Hilla) role Buda Spencera je negramotný dobrosrdečný Joe, který kvůli snaze získat licenci na obchodování s banány potřebuje v první řadě získat alespoň "občanku" a vyráží z klidu džungle do města, kde poznává jeho nástrahy v podobě podvodníků, žen, armády a vězení, úřady ho posílají od čerta k ďáblu, ale Joe nakonec dosáhne svého a porazí i mafii, která chce získat všechny banány pro sebe. ()

Honyaa 

všechny recenze uživatele

Komedie s Budem mám rád. Pohodový příběh, jedna písnička doprovázející celý příběh, pořádné „bitky“ smích také nechybí. Zde se příběh točí okolo banánového ostrova, na kterém velí Joe (Bud Spencer). To by nebylo jen tak, aby mu to ovšem prošlo bez povšimnutí bohatých obchodníků, kteří dostali chuť zrovna na banán. 3 hvězdy ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v roli prosťáčka žijícího v odlehlé vesnici, kde jeho jediný kontakt s vyspělou civilizací je cesta do města za účelem prodeje banánů, se dostane do spárů byrokracie. Zní to vtipně a ono to opravdu vtipné je, jelikož tato role byla na míru ušita tomuto populárnímu italskému herci, bohužel k úplné dokonalosti tomu chybí jediné, a tím samozřejmě je absence jeho neodmyslitelný herecký kolega Terrence Hill, nicméně je nutné konstatovat, že tato komedie se řadí k nejlepším samostatným kouskům a nese se v zaběhlém duchu komedií této nerozlučné dvojky. Bud Spencer nikdy nebyl žádný extra herec, nicméně do svých rolí vždycky skvěle padl, pobavil a zvládl je s velkou grácií, a jinak tomu není ani v roli Banánového Joa. Tato komedie rozhodně neurazí a pokud jste se právě vrátili z nějakého úřadu, udělá Vám rozhodně radost. Moje hodnocení 65% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)

Reklama

Reklama