Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

To mi pripadá, že takéto filmy sú zásadne len vtedy dobré, ak je dobrý aj scenár. Veď kto by sa smial na otočkách a premetoch. Kladivo na hlavu rukou riež nestačí. Tento film má scenár aj vtip. A tento film môže byť vtipný aj preto, že je hodne trefný. Výstižne paroduje a prezentuje byrokratickú mašinériu. Isto nebudem ďaleko od pravdy, ak poviem že bol scenár inšpirovaný reáliami. A tam je ten vtip, tá výstižnosť. Podobne ako naše slunce séno. A pretože byrokraciu každý z nás pozná, tak je potešenie sledovať, ako to veľký Joe všetko rieši po svojom. Navyše, on vlastne všetko rieši po svojom. Stret dvoch svetov - civilizácie a banánového Joea.

Zelinar

Zelinar (hodnocení, recenze)

Libi se mi kdyz tam hraje Bud Spencer ten tipek tam aspon kasdemu nakope prdel

Miroon

Miroon (hodnocení, recenze)

Jen mě mrzí, že Marina Langer(Miss WORLD 1975) zde není ani uvedena v hercích. Přitom to byla jedna z hlavních rolí.

hroch1999

hroch1999 (hodnocení, recenze)

dvaja ludia na celom svete, ktori si myslia, ze banany hybu svetom a musia byt uhlavni nepriatelia.. inak asi jedina naozaj vtipna komedia so spencerom bez hilla.

Reklama

Reklama