Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

cure 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa na tomto filme príjemne bavil. Úplne som sa trhal smiechom, pri naháňačke nákladných áut, keď tieto jeden po druhom havarovali a tie samotné búračky boli "natočené" s jedným a tým istým bielym angličákom hoci sa ani jedno z tých áut na ten angličák nepodobalo ani náhodou a už vôbec nebolo biele. Paródia na byrokraciu (ak je také niečo vôbec možné) mala tiež niečo do seba, rovnako ako Dorianna. Dávam 3 hviezdy a teda 55%, pretože som sa bavil a nad nejakými filmárskymi "prkotinami" sa nemá pri takýchto filmoch význam zamýšľať. Ak si niekto chce pozrieť Bud Spencera sólo, tak odporúčam môjho obľúbeného Miliónového chrobáka, alebo snáď ešte lepší, ale o to menej známy snímok Lo chiamavano Bulldozer s výborným hudobným doprovodom. ()

Honyaa 

všechny recenze uživatele

Komedie s Budem mám rád. Pohodový příběh, jedna písnička doprovázející celý příběh, pořádné „bitky“ smích také nechybí. Zde se příběh točí okolo banánového ostrova, na kterém velí Joe (Bud Spencer). To by nebylo jen tak, aby mu to ovšem prošlo bez povšimnutí bohatých obchodníků, kteří dostali chuť zrovna na banán. 3 hvězdy ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Laciná banánová fraška, kolísající mezi trapností a výbornými scénami (např. v armádě). Samostatnou kapitolu tvoří dabing z Barrandova, který vyšperkovali slovním humorem (za všechno, Véna) a zmršili personálním podobsazením, několik herců se střídá každý minimálně v desítce malých roliček, Bubníka, Šetenu, Bartákovou a Klapku poznáme všude! ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi oddechová komedie, kde se režisér snaží o sociální satiru...možná. Po přečtení hodnocení jsem se na samotného Spencera přece jen včera podíval. Dalo se na to koukat, párkrát jsme se i zasmáli a to je vše. Spencer jako vždy žije mezi černochy (španěly, míšenci) a oni jsou bez něj úúúplně bezradní. Když dorazí mocný boss a chce ovládnout trh s banány, tak na hodného Joea políčí past a ten do ní dobromyslně vleze. Cesta za licencí k obchodu s banány je trnitá, ale Joe to po pár kotrmelcích všechno zvládne. Bud tu nerozdá moc ran a některé jsou tak odfláknuté, že je vidět, jak tluče o metr vedle. Veselá hudba (jako obyčejně) hraje pořád dokola a ve stejném rytmu, ať už se na plátně děje cokoli. Hlavní kráska (opět jako obvykle) je zmalovaná rašple. Tentokrát ovšem vypadá o něco mladší, než je ve filmech s Hillem a Spencerem normální. Přesto se na film dá kouknout a pak zapomenout. Aspoň to má jakýs takýs děj. ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2010-09-19] * Negramotný Banánový Joe (Bud Spencer) bydlí v zapomenuté tropické vesnici, ze které vozí banány do civilizace, kde je vyměňuje za zboží pro "své" vesničany. I kvůli úkladům zlého mafiána musí jednoho dne vystoupit na břeh, aby si zařídil doklady a tím začíná jeho úřednická Odyssea. * Vcelku koukatelná zábava, která ale zhruba od vstupu do armády jde stále rychleji do kopru, a to i přestože v tomto žánru jsou nároky hodně nízké. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)

Reklama

Reklama